NVIDIA vydává Game Ready ovladače pro CES 2020

Společnost NVIDIA dnes uveřejnila nové Game Ready ovladače vydávané k příležitosti CES 2020. Obsahují několik zásadních nových technologií pro herní a VR nadšence. Patří mezi ně:

  • Nové nastavení maximálního počtu snímků za sekundu v NVIDIA Control Panel pro úspornější provoz, snížení systémové latence a další výhody.
  • Funkce VRSS, která je popsána níže a využívá Variable Rate Shading architektury Turing k vylepšení kvality obrazu ve VR titulech.
  • Nový Freestyle filtr umožňuje zobrazit náhled na screenshotech v režimu rozdělené obrazovky nebo prolínání.
  • Vylepšený Image Sharpening filtr, který uživatelům umožní zapnout škálování pomocí GPU bez doostření obrazu a podporuje definovat vlastní rozlišení.
  • Přidává podporu pro dalších 8 G-SYNC Compatible monitorů, které spolu s modely LG OLED TV pro rok 2020 dohromady rozšiřují počet displejů s podporou této certifikace na 90.

Game Ready ovladače jsou hráčům k dispozici v den vydání většiny hlavních titulů, nebo ještě před ním. Nabízejí optimalizaci pro co nejlepší výkon a ničím nerušený zážitek ze hraní. Často také přinášejí majitelům GPU GeForce nové funkce. Všechny NVIDIA Game Ready ovladače nesou certifikaci Microsoft WHQL.

 Doporučené odkazy:

Článek o CES 2020 Game Ready ovladačích:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/nvidia-geforce-ces-2020-game-ready-driver

 Ovladače ke stažení:

https://www.nvidia.com/Download/Find.aspx