Prozeta znovu získala prestižní certifikaci Cisco IoT Authorization Partner

Prozeta, přední technologická společnost v oblasti IoT, datových center a cloudových řešení, obhájila držení certifikátu „IoT Authorization Partner“ společnosti Cisco Systems. Ten jí byl poprvé udělen v roce 2019 jako prvnímu Cisco partnerovi ve střední a východní Evropě.

Prozeta tak opakovaně splnila náročné požadavky kladené na odborný tým a technickou kvalifikaci, které jsou nutné k realizaci IoT projektů. Stanovený počet zaměstnanců se zkušenostmi s dodávkami IoT řešení absolvoval odborná školení a složil požadované zkoušky. Vyškolení IoT odborníci tak disponují znalostmi široké škály technologií a dokáží poskytovat komplexní služby v oblasti IoT řešení.

„Ve světě IoT zaručuje značka Cisco kvalitu a prestiž, proto nám uvedená certifikace a partnerství s firmou Cisco Systems pomáhá upevňovat pozici na trhu při poskytování unikátních a spolehlivých IoT řešení. Prozeta přináší svým zákazníkům nové technologie a architekturu kompatibilní s produkty Cisco a provází je komplexním procesem digitální transformace,“ říká David Čermák, technický ředitel společnosti Prozeta.

Společnost Prozeta poskytuje technologie, vývojové a implementační služby pro řešení IoT projektů na klíč. Přináší zákazníkům možnost využití nejnovějších technologií, zkrácení doby nutné pro uvedení projektu do provozu a snížení rizik vývoje. Své služby nabízí prostřednictvím systémových integrátorů, výrobců technologií či dodavatelů technologických celků. Zaměřuje se především na senzorická řešení, vzdálený monitoring zařízení včetně predikce poruch, sběr dat a další aplikace, které vyžadují garantovanou kvalitu služeb.

Společnost Prozeta nabízí také vlastní senzorické řešení určené pro gastronomii, které v další vylepšené verzi znovu ukáže na konferenci Cisco Live! 2020 na konci ledna ve španělské Barceloně. Návštěvníci si tak budou moct vychutnat české pivo, jehož kvalitu bude sledovat IoT řešení s názvem XensorHub. Zařízení se skládá z centrální jednotky, soustavy čidel napojených na výčepní zařízení, cloudového softwaru pro sběr a vyhodnocení dat a front-endových aplikací. Příslušný software i hardware jsou výsledkem odborné práce vývojového týmu společnosti Prozeta.

O společnosti Prozeta

Prozeta je přední česká technologická společnost působící v regionech EMEA a CIS. Prozeta se již více než 25 let věnuje službám v oblastech telekomunikací, IoT, datových center a cloudu, které poskytuje i na zahraničních trzích. Prozeta je distributorem Arista Networks pro 29 v zemích střední a východní Evropy a Asie, partnerem Cisco Systems a Intel a držitelem certifikátu řízení kvality ISO 9001 a certifikátu ISO 27001 pro bezpečnost informací. Prozeta jako jedna z mála technologických firem kombinuje expertní znalosti v oblasti síťového hardware s budováním telekomunikační infrastruktury a provozem služeb.