Zyxel obdržel dvě ceny CES 2020 Innovations Awards za inovativní řešení WiFi 6 a 5G LTE

Zyxel získal v kategorii „Počítačové periferie a příslušenství“ první cenu za svůj systém WiFi 6 pro kompletní pokrytí domácností a v kategorii „Chytrá domácnost“ ocenění Honoree Award za své 5G LTE řešení.

Praha, 29. ledna 2020 — Společnost Zyxel oznámila, že její WiFi systém Halo Light 10G Fiber WiFi 6 pro chytrou domácnost vyhrál v soutěži CES® Innovation Awards Program první cenu jako nejlepší inovace v kategorii „Počítačové periferie a příslušenství“. A další WiFi řešení značky Zyxel, konkrétně systém Halo Air 5G WiFi 6 pro kompletní pokrytí domácností, obdrželo ocenění Honoree Award v kategorii „Chytrá domácnost“.

CES Innovation Awards Program je každoroční soutěž, ve které jsou za vynikající design a konstrukci oceňovány ty nejlepší spotřební technologie zařazené do 28 kategorií. Odborná porota složená ze zástupců organizace Consumer Technology Association (CTA)® přihlášené produkty posuzuje podle jejich technických kvalit, estetiky, designu, funkčnosti a atraktivity pro spotřebitele a vítězi každé kategorie uděluje titul Best of Innovation.

Vítězný produkt Zyxel Halo Light představuje výkonnou EasyMesh bránu 10G XGS-PON standardu WiFi 6 pro kompletní pokrytí domácností a extender WiFi 6 určený poskytovatelům služeb. Brána nabízí celou řadu chytrých funkcí včetně chytrého automatického monitoringu, informování o stavu sítě v denních/týdenních intervalech, kybernetického zabezpečení, ochrany soukromí a rodičovského zámku. Brána Halo Light díky XGS-PON WAN připojení optickým kabelem podporuje symetrickou rychlost 10 Gbps a prostřednictvím 10 GbE LAN v domácnosti poskytuje ultrarychlé širokopásmové připojení a současně mimořádnou rychlost a spolehlivost standardu 802.11ax.

Chytrý WiFi systém Halo Air 5G WiFi 6 pro kompletní pokrytí domácností, který obdržel ocenění Honoree Award, funguje jako 5G bezdrátová širokopásmová brána a extender WiFi 6, který po celé domácnosti zajistí rychlost širokopásmového připojení až 2 Gbps, a současně jako EasyMesh řešení standardu WiFi 6. Také brána Halo Air nabízí funkce jako např. chytrý automatický monitoring, informování o stavu sítě v denních/týdenních intervalech, kybernetické zabezpečení, ochranu soukromí a rodičovský zámek. WiFi 6 i v těch nejvzdálenějších částech domácnosti umožňuje bezproblémové připojení počítačů, mobilních zařízení, produktů pro streamování médií, nositelné elektroniky a chytrých zařízení internetu věcí.

„Úspěch v soutěži CES Innovation Awards Program je pro naši společnost velmi důležitý, protože toto ocenění uděluje odborná porota za vynikající design a technické řešení,“ poznamenává Martin Bratičák, Regional Director CEE ve společnosti Zyxel. „Díky intenzivním vztahům, které udržujeme s poskytovateli služeb, máme přehled o nejnovějším dění na trhu a jsme schopni vyvíjet řešení, která reagují na stávající a nové požadavky našich partnerů a jejich zákazníků. Novinky Halo Light a Halo Air posouvají infrastrukturu pro domácí sítě na vyšší úroveň. Zásluhu na tom mají např. inteligentní technologie pro sledování provozu ve WiFi a integrovaný bezpečnostní software, který zavádí nové způsoby fyzické i kybernetické bezpečnosti pro celou rodinu.“

Bližší informace o společnosti Zyxel a jejích řešeních pro konektivitu najdete na stránkách www.zyxel.com/us. 

O společnosti Zyxel

Společnost Zyxel připojuje svět k internetu již více než 30 let, a to vždy s důrazem na inovace a zákazníka. Díky své adaptabilitě a schopnosti inovovat síťové technologie patříme mezi leadery v oblasti konektivity pro organizace i domácí uživatele.

O vůdčí globální pozici společnosti Zyxel na komunikačním trhu svědčí mimo jiné:

působnost ve 150 zemích celého světa,

700 000 organizací, které díky našim řešením fungují chytřeji,

100 milionů zařízení propojujících svět.

Vytváříme sítě budoucnosti, čímž pomáháme využívat potenciál a uspokojovat potřeby moderních pracovišť. Pomáháme lidem v práci i při hraní.

Zyxel, Your Networking Ally.