Marketing Gopasu nově povede Zuzana Čiháková

Praha, 30. ledna 2020 – Na pozici marketingové managerky Počítačové školy Gopas v lednu 2020 nastoupila Zuzana Čiháková. Ve funkci nahrazuje Marii Thunovou. Zuzana Čiháková bude nadále zodpovědná za všechny marketingové aktivity spojené se vzdělávacími aktivitami i konferencemi Počítačové školy Gopas v České republice.

Před nástupem do Gopasu Zuzana Čiháková zastávala pozice ve vedení marketingu v řadě IT, komunikačních a mediálních společností, například DNS nebo EDITEL CZ v průběhu své dosavadní kariéry získala zkušenosti s tvorbou marketingových strategií, exekucí marketingových aktivit, event managementem i zastřešením on-line komunikace. Vystudovala FHS Univerzity Karlovy. 

„S nástupem Zuzany Čihákové rozšiřujeme naše marketingové a komunikační aktivity zaměřené jak na posilování značky, tak na propagaci jednotlivých akcí, zejména odborných konferencí. Kromě našich stěžejních konferencí TechEd-DevCon, HackerFest a Java Days v současné době pořádáme i řadu dalších akcí a kurzů zaměřených například na Power BI, DevOps či robotickou automatizaci,“ řekl Jan Dvořák, výkonný ředitel Počítačové školy Gopas.

O společnosti GOPAS, a. s.

Počítačová škola GOPAS je největším poskytovatelem školení v oblasti informačních technologií na českém i slovenském trhu. Ročně absolvuje odborné kurzy téměř 30 tisíc studentů, z nichž většinu tvoří specialisté IT. I přesto, že působí na poměrně malém trhu, patří GOPAS k jedněm z největších poskytovatelů IT školení v Evropě.

Gopas.cz