Majitelé GeForce budou Game Ready na Zombie Army: Dead War 4 nebo ray tracovaný obsah v DLC pro Metro: Exodus

Nejnovější GeForce Game Ready ovladače budou podporovat Zombie Army: Dead War 4Apex Legends: Season 4 a Metro Exodus: Sam’s Story již v den vydání a rozšíří program G-SYNC Compatible o tři nové monitory.

Více obsahu s ray tracingem v Metro Exodus: Sam’s Story

Metro Exodus: Sam’s Story je zásadní rozšíření pro původní hru, která se stala jedním z nejdůležitějších titulu s podporou ray tracingu. Majitelé GeForce RTX se tedy mohou těšit na osvětlení pomocí global illimination a emissive lighting,vykreslované touto technologií. Opět nechybí ani podpora NVIDIA DLSS.

Nová trojice monitorů v rodině G-SYNC Compatible

Program G-SYNC Compatible rozšiřuje ekosystém G-SYNC a přináší do něj konzistenci. Zároveň má za cíl vzdělávat zákazníky o tom, které monitory během hraní poskytují dostatečně kvalitní zážitek z VRR (variable refresh rate). Nové ovladače rozšiřují tento seznam o ASUS VG259QM, Dell AW2521HF a LG 34GN850.

V rámci programu G-SYNC Compatible spolupracuje společnost NVIDIA s OEM výrobci za účelem validace monitorů s podporou AdaptiveSync protokolu. Displeje, které touto validací projdou, získají označení “G-SYNC Compatible”. Jejich úplný seznam naleznete zde.

Vylepšení funkcí Max Frame Rate a VRSS

V předchozích ovládacích byly představeny dvě nové funkce NVIDIA Control Panel: Max Frame Rate pro optimalizaci výkonu a spotřeby a Variable Rate Supersampling (VRSS), která zlepšuje kvalitu obrazu ve VR hrách.

Díky nejnovějším ovladačům jsou nyní vylepšeny na základě zpětné vazby od uživatelů. Max Frame Rate nyní nabízí rozsah FPS od 20 do 1000 a VRSS je nyní možné aktivovat na záložce nastavení “Global”, čímž se zpřístupní ve všech podporovaných hrách.

O ovladačích NVIDIA Game Ready

Game Ready ovladače jsou hráčům k dispozici v den vydání většiny hlavních titulů, nebo ještě před ním. Nabízejí optimalizaci pro co nejlepší výkon a ničím nerušený zážitek ze hraní. Všechny NVIDIA Game Ready ovladače nesou certifikaci Microsoft WHQL.

Doporučené odkazy:

Článek o Game Ready ovladačích pro Zombie Army: Dead War 4:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/zombie-army-dead-war-4-game-ready-driver

Ovladače NVIDIA ke stažení:

https://www.nvidia.com/Download/Find.aspx

Seznam monitorů s podporou G-SYNC Compatible:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/g-sync-monitors/specs/