Udělejte radost k Valentýnu s 1More v růžovém stylu. Ve slevě jsou našlapaná sluchátka, která zahrají nejen romantickou hudbu.

[Praha 7.2.2020] Značka 1More naděluje na svátek zamilovaných. V akci jsou rovnou tři produkty, které potěší nejen vaši drahou polovičku, ale dokážou do uší přenést opravdu skvělý zvuk. Jako bonus je pak jejich design, který je bezkonkurenční.

Překvapte svou milou luxusními bezdrátovými sluchátky 1MORE Stylish Truly Wireless Headphones (TWS) v růžovém provedení. Sluchátka mají krásný design a stylovou dobíjecí krabičku ve stejné barvě. Jsou plně bezdrátová a díky Bluetooth 5.0 vydrží hrát až 6,5 hodiny. Díky funkci DSP vás zbaví okolního hluku, tudíž budete plně ponořeni do své zamilované hudby. Od 7. února jsou k dispozici za sníženou cenu 1690 Kč.

Druhou volbou mohou být nádherná růžová sluchátka 1MORE Stylish Bluetooth In-Ear Headphones, která jsou vybavena duálními měniči z titanu s grafenovou membránou a udělají radost všem milovníkům kvalitního zvuku. O přenos se stará Bluetooth 4.2 a mají výdrž až 6 hodin. Jsou nyní dostupné za akční cenu 1090 Kč.

Jste-li milovníkem nadstandardně kvalitního zvuku, a přesto preferujete raději kabelové připojení, zvolte opět v růžovém 1MORE Stylish In-Ear Headphones. Jsou elegantní v každém detailu a v uších vypadají jako luxusní šperk. Mají kabel je vyroben z odolného a měkkého silikonu a díky tomu se nezamotává. Zakončen je pozlaceným 3,5mm jackem. Jejich akční cena je krásných 549 Kč.

Produkty jsou v prodeji u vybraných prodejců.

O 1More

Cílem značky 1MORE je poskytovat ničím nerušený audio zážitek v maximální možné kvalitě. Drátová, bezdrátová či True Wireless sluchátka 1MORE jsou v hudebním průmyslu známá díky inovativnímu přístupu a vysoké kvalitě, čehož si cení milovníci hudby po celém světě. Úspěch 1MORE dokazují zástupy spokojených zákazníků, ale i řada prestižních ocenění od významných organizací napříč kontinenty.