Společnost Scott & Weber otevřela v Karlíně nové coworkingové centrum

Společnost Scott & Weber, významný poskytovatel flexibilních pracovních prostorů v Praze, otevřela nové coworkingové centrum Urban Paradise v Karlíně. Coworkingový prostor je umístěn ve třetím patře budovy Praga Studios a je propojen s privátními servisovanými kancelářemi. Ve stejné budově už Scott & Weber pronajímá flexibilní kanceláře umístěné v sedmém podlaží, pronajímatelná plocha tak činí téměř 3 400 m2.

Nově otevřený coworkingový prostor Urban Paradise, který se rozprostírá na ploše 550 m2, svým designem odkazuje na aktuálně oblíbený trend nezávislých profesionálů, kteří rádi pracují vzdáleně z nejrůznějších exotických destinací.

Centrální část coworkingu je koncipovaná jako obývací pokoj a je nazvaná Lounge Urban Paradise. Skýtá dostatek prostoru k neformálním schůzkám, pohodlné práci a komunitním eventům až pro 80 osob. Pronajmout si ji může také veřejnost. Členové coworkingu ocení také kontinuální bar, který je hlavním místem pro setkávání komunity. Odpočinková zóna staví na hravosti a nezávislosti pláží na Bali, kde nechybí ani prostory pro ničím nerušenou relaxaci. Najdete v ní kulečník, arkádový automat a Playstation s VR brýlemi. V coworkingu jde také najít tichá místa, kde lze bez vyrušování soustředěně pracovat.

Návštěvníci coworkingu mohou také využívat střešní terasu, zahradu a zasedací místnosti ve třetím patře. Jungle Nightfall, Canguu, Secret Garden, Zen Spot, Tropical Garden a Boscage Sunset. Tak zní názvy zasedacích místností s kapacitou od 2 do 36 míst, které v Praga Studios najdete. Všechny tyto prostory si mohou také pronajmout lidé, kteří nejsou klienty Scott & Weber a potřebují uspořádat jednání v reprezentativních prostorech nebo chtějí pro své klienty či zaměstnance organizovat event.

Kromě samotného coworkingového prostoru nabízí firma na třetím patře privátní kancelářské prostory pro korporátní firmy s více než 50 zaměstnanci, které upřednostňují vlastní branding a prostory a služby šité na míru.

“Sledujeme současné způsoby práce a snažíme se nastavit rovnováhu mezi prací a odpočinkem, kterou umožňují moderní kancelářské prostory. Klientům nabízíme zóny, ve kterých se zaměstnanci odreagují, potkají, odpočinou si a vzájemně se inspirují. Zároveň klienti potřebují dostatečně komfortní a důstojné prostory vlastní kanceláře nebo menších soukromých místností v centru, ve kterých se mohou nerušeně věnovat soustředěné práci,” vysvětluje důvody koexistence coworkingu a klasických kanceláří Adam Zvada, majitel a ředitel společnosti Scott & Weber.

O Scott & Weber

Scott & Weber nabízí flexibilní kancelářské prostory pro týmy různých velikostí. Zázemí v nich najdou jak nezávislí profesionálové, kteří nejčastěji pracují v coworkingových prostorech, tak velké korporátní týmy.

Jejími klienty jsou nejen rychle rostoucí společnosti, které musí každý měsíc rozšiřovat kancelářskou plochu, ale také větší firmy, které si v budovách pronajímají celá patra. Pracovní prostory si od Scott & Weber pronajímají například společnosti VMware, JUUL, Upfield, Bacardi nebo PayU.

Založena byla v roce 2009. V současné době provozuje v Praze 1, 3, 4, 5 a 8 pět kancelářských center s celkovou plochou 10 860 m2. Aktuálně má více než 1 400 aktivních členů.