Smartphony realme jsou krátce od uvedení značky na český trh k dostání již u všech největších prodejců v České republice

Nová značka chytrých mobilních telefonů realme vstoupila na českých trh v polovině prosince loňského roku. Za tak krátkou dobu si se svými produkty získala velkou pozornost od široké, ale i odborné veřejnosti.

Praha, 13. února 2020 Produkty realme jsou nyní k dostání u všech největších online prodejců a ve vybraných kamenných obchodech. Značku realme tak lze zakoupit například u prodejců ALZA, CZC.cz, Electroworld, Datart, MALL.cz, Mobil Pohotovost, TS Bohemia a také v prodejní síti Coradia ve všech velkých obchodních centrech, stejně tak jako u mnoha dalších prodejců po celé ČR. Na českém trhu jsou k dostání 4 modely realme vybavené čtveřicí fotoaparátů All in Quad: realme 5, realme 5 Pro (2 varianty), realme X2 a realme X2 Pro.

„Jsme velmi rádi, že se nám podařilo zalistovat značku realme také u největšího českého online prodejce ALZA. Od konce ledna tak mohou fanoušci realme zakoupit mobilní telefony i v této prodejní síti. Nabízíme zde všech 5 modelů značky realme určených pro český trh v cenovém rozpětí od 4 499 do 12 899 korun českých“, uvádí Václav Marek, ředitel marketingu distributora IRD distribuce a dodává, že velký zájem o všechny modely realme ihned po svém uvedení na trh jen potvrzuje ambice a očekávání značky, stát se klíčovým hráčem na trhu. „Například Top model realme X2 Pro se prodává dokonce nad očekávání“, doplňuje Marek. Uživatelé i fanoušci realme se mohou o značce i produktech dozvědět více také nově na českých webových stránkách, případně na české facebookové stránce, zajištěn je i autorizovaný servis v České republice. „Děláme maximum jak pro naše koncové zákazníky, tak naše obchodní partnery“, uzavírá Marek.

Po velkém úspěchu na asijských trzích, jako je Indie, kde je realme nyní mezi Top 4 nejprodávanějšími značkami chytrých telefonů, nebo Indonésie, kde se nachází mezi Top 5 značkami z pohledu prodejů, společnost oficiálně vstoupila ve čtvrtém čtvrtletí loňského roku i na trh v Evropě. Realme se stalo nejrychleji rostoucí značkou chytrých telefonů na světě a řadí se mezi Top 7 světových značek. Realme je připraveno dát o sobě vědět i na evropském trhu.

O realme

Realme je technologická značka specializovaná na poskytování vysoce kvalitních smartphonů s nejlepším designem a výkonem, spadající do silné technologické společnosti BBK Electronics. Od svého uvedení na asijský trh byly produkty realme na asijském trhu dobře přijaty pro svůj výkon a styl, s dosaženými prodeji jednoho milionu mobilních telefonů za tři dny v Indii. Společnost realme je nyní Top 4 značkou v Indii, Top 5 v Indonésii a také vstoupila do Top 10 globálních značek. Společnost v současné době působí ve 20 zemích v Evropě a v Asii.

Česká webová stránka realme: 

www.realme.com/cz

Kanály sociálních médií pro ČR a SR:

Facebook: https://www.facebook.com/realmeCZSK/ 

Instagram: https://www.instagram.com/realme.czech/  

Oficiální distributor realme pro ČR:

IRD distribuce s.r.o.