DayZ zdarma na vyzkoušení po celý víkend

Praha, 14. února 2020 – Hardcore survival DayZ od českého herního studia Bohemia Interactive přichází s víkendovou akcí, během které si mohou všichni fanoušci survival her vyzkoušet titul zdarma. Pro budoucí zájemce je připravená i speciální slevová akce na zakoupení.

V rámci nadcházejícího Valentýnského víkendu nabízí oblíbená hardcore survival hra DayZ speciální akci s názvem Free Weekend. Během té bude dostupná zcela zdarma a to až do pondělí 17. února. Pro aktivování stačí pouze stáhnout a nainstalovat titul ze Steamu. Během víkendu si tak mohou hráči zahrát hru s přáteli, či partnerkami a vyrazit společně na romantickou procházku po postapokalyptickém světě.

Vývojáři z Bohemia Interactive rovněž připravili slevovou akci pro všechny, co DayZ o víkendu vyzkouší. Připravená je sleva 40 % na základní hru a 10 % na nově vydané DLC Livonia. Hráči, co si DayZ oblíbí, tak mohou ihned pokračovat v boji o přežití za zvýhodněnou cenu.

Spolu s víkendovou akcí obdrží DayZ také aktualizaci 1.07, která obsahuje mnohá vylepšení. Do hry přibude svěží obsah ve formě nových zbraní a typů munice nebo zábavní parky. Součástí je vylepšená optimalizace a odstranění nahlášených bugů pro ještě vyváženější hratelnost.  

Teaser k novému updatu 1.07 můžete zhlédnout zde: https://www.youtube.com/watch?v=uC4fBDRraGc

Chcete-li získat nejnovější informace o hře DayZ, doporučujeme sledovat oficiální kanály na FacebookuTwitteru nebo na webu.

O hře DayZ

DayZ je nemilosrdná hra s otevřeným online světem, ve které každý z až 60 hráčů na jednom ze serverů, má společný cíl – co nejdéle přežít za všech okolností. Na každém rozhodnutí záleží – nemůžete si uložit hru a ani nedostanete žádné životy na víc, proto může být každá chyba fatální. Když zemřete, všechno ztratíte a musíte začít znova.

O Bohemia Interactive

Bohemia Interactive je nezávislé herní vývojářské studio, které se zaměřuje na vytváření originálních a nejmodernějších video her. Sledováním aspektů simulace a svobody, vytvořila Bohemia Interactive rozmanité portfolio her jako je populární série Arma®, DayZ®, Ylands, Vigor® a několika proprietárními softwary. Se špičkovými znalostmi v oboru, několika vývojářskými týmy po celém světě, vlastním motion capture a zvukovým nahrávacím studiem, se Bohemia Interactive stala klíčovým hráčem v herním průmyslu.