Caliber začíná mířit na Evropu

20. února, 2020 — Caliber, taktická střílečka hraná z pohledu třetí osoby od společnosti 1C Game Studios a Wargaming, dnes oznámila novou fázi testování v Evropě. Po loňském úspěšném představení na Gamescomu tým vývojářů s radostí  oznamuje, že registrace do uzavřené bety (CBT) je nyní otevřena všem evropským hráčům. 

Díky testování v CIS, které zahrnovalo CBT a následný otevřený beta test, se nyní Caliber může pochlubit více než milionem registrovaných hráčů, kteří odehráli více než 53 milionů bitev.

 Caliber umožňuje čtveřici týmů přijmout umělou inteligencí ovladané spolubojovníky v režimu PvE Spec Ops nebo se postavit proti jiným čtyřem silným týmům v PvP. Hráči mohou vybrat z několika národních speciálních sil (včetně polského GROM, US Navy SEAL a Kommando Spezialkräfte Německa). Pro Caliber představuje přechod k evropskému testování další úspěšný krok ve vývoji titulu a vývojáři jsou potěšeni, že mohou registrací CBT poskytnout příležitost tuto ambiciózní hru podpořit.

“Jsme velmi vděční publiku za skvělé přijetí naší hry v CIS a těšíme se na růst hráčské základny v Evropě. Hru nyní představíme na Intel Extreme Masters Expo v Polsku a začneme s náborem hráčů, kteří se k nám připojí v testech Caliber, “ říká Alex Morozov, marketingový ředitel chystané hry. 

1C Game Studios and Wargaming slibují pro evropské hráče speciální obsah.

„Zajistíme, aby hráči v Evropě dostali co nejvíce obsahu, více jednotek s různých evropských států, více map s příběhem, který by jejich hernímu zážitku přinesl více kontextu. Připojte se k nám zasláním e-mailu na vstupní stránce hry – testy v Evropě jsou na cestě! “ – říká Kirill Stadnik, produktový ředitel Caliber.

Hráči, kteří se chtějí přihlásit k CBT, se mohou registrovat zde: playcaliber.eu.

O hře Caliber:

Caliber je online akční hra z pohledu třetí osoby zaměřená na moderní speciální síly vyvinutá společností 1C Game Studios a publikovaná společností Wargaming. Hra se zaměřuje na taktickou interakci mezi čtyřmi odlišnými rolemi v týmu a nabízí hráčům hrát za různé národní speciální jednotky jako KSK, GROM a mnoha dalších. Hráči se mohou ponořit do intenzivních a hlubokých bitev, používat jedinečné schopnosti desítek bojovníkůa bojovat na mapách s různými povětrnostními podmínkami v několika režimech PvP a PvE.