BB Box od Bageterie Boulevard rozšiřuje svoji nabídku. Nově do firem rozváží Fish Boxy

Praha 27. února 2020:  Služba BB Box od Bageterie Boulevard, která je největším poskytovatelem smart office cateringu v ČR, rozšiřuje svoji nabídku o Fish Box. Zařazením menu založeného na rybím mase BB Box vychází vstříc stravovacím preferencím ve firmách, protože stále více zaměstnanců i zaměstnavatelů vyžaduje lehkou a zdravou stravu. Podle údajů služby bude v letošním roce směřovat až 30 % veškerých výdajů na firemní občerstvení právě do zdravějších jídel. Fish Box tak navazuje na předchozí novinky v podobě salátových a vegetariánských boxů.

Fish Box je určen pro 6 až 8 osob a skládá se z 16 kousků baget a dvou příchutí. První je marinovaný losos s gervais, rukolou a mascarpone a druhou zase tuňák s vejcem, rajčetem, salátem a dresingem. Složení BB boxu bylo vybráno na základě pravidelného sběru zpětné vazby od klientů. Firmy mají stále konkrétnější požadavky na občerstvení pro své zaměstnance tak, aby pokud možno všechny uspokojily a nemusely dělat kompromisy.

„Fish Boxy doplňují naši stále se rozrůstající nabídku boxů, které jsou svým obsahem ideální pro firemní prostředí. Ryby jsou obecně zdravější a tělu prospěšnější než ostatní druhy masa. Navíc jsou i lehčí a rychleji stravitelné, takže nehrozí únavový blok, který mívá velká spousta zaměstnanců po těžkém obědě nebo vydatné svačině,“ říká Levon Ter-Ghazaryan, projektový manažer BB Boxů.

Zájem o lehčí stravu mají kromě konzumentů hlavně samotné firmy. Služba BB Box si nechala zpracovat průzkum od společnosti IPSOS, ze kterého vyplývá, že 68 % oslovených firem pravidelně objednává lehčí formu občerstvení. BB Box rozšiřuje nabídku také v návaznosti na růst celého office cateringového trhu. Jen v loňském roce utratily české úřady a firmy za občerstvení pro své zaměstnance a catering eventů 1,1 miliardy korun. V letošním roce se pak očekává 10% růst tohoto segmentu. Růst trhu s firemním občerstvením je dán jednak stále větším zájmem firem o své zaměstnance, jednak pestřejším sortimentem, ze kterého si vybere téměř každý. Z údajů služby BB Box vyplývá, že firmy a instituce letos investují až 360 milionů korun do nabídky zdravých a lehkých jídel.

„Koncept smart office cateringu není zaměřen jen na chytrá technologická řešení, která usnadňují celý výrobní a doručovací proces. Nad rámec toho přináší firmám další atraktivní nabídku do sortimentu, která uspokojí chuťové preference zaměstnanců a vzhledem ke složení receptury má zároveň pozitivní dopad na jejich pracovní produktivitu. Proto chceme naši nabídku rozšiřovat i do budoucna, abychom dokázali pokrýt preference co nejvíce lidí,“ doplňuje Ter-Ghazaryan.

Chytré firemní občerstvení v podobě BB Boxů si mohou objednávat dvě hodiny před doručením firmy a úřady v největších českých městech po celé České republice – například v Praze, Brně, Plzni, Ústí nad Labem a v Mladé Boleslavi. V Ostravě, Hradci Králové, Kladně, Kolíně, Mostě, Teplicích, Liberci nebo Pardubicích pak funguje možnost osobního vyzvednutí. BB Boxy vždy obsahují čerstvě upečené bagety z Bageterie Boulevard v různých variantách, kromě baget a snídaňových boxů je možné objednat i wrapy, muffiny nebo nápoje. Mezi pravidelné zákazníky BB Boxu patří například Seznam, Tesco, L’Oréal, agentura H1 nebo Ministerstvo průmyslu a obchodu.