Budova Oasis Florenc v exkluzivním zastoupení JLL je kompletně pronajata – již poněkolikáté

Mezi největší nájemce budovy patří Wargaming Prague s.r.o., nejnověji pak budovu obsadila společnost  Centropol Energy a.s.


Praha, 3. března 2020 – Administrativní budova Oasis Florenc, kterou JLL exkluzivně zastupuje již od roku 2010, je pro letošní rok kompletně pronajata. Smlouvu zde ve spolupráci s JLL prodloužila Wargaming Prague s.r.o a současně expandovala na celkových 2663 m2. Posledním nájemcem, kterým jsme obsadili dostupné volné kanceláře, se stala firma Centropol Energy, a.s. Nové prostory budou k dispozici v nabídce opět od roku 2021, kdy z budovy bude odcházet společnost J&T, která si v Karlíně postavila vlastní budovu. 

Projekt je díky své pozici na rozhraní Prahy 1 a Prahy 8 jednou z výrazných pražských budov a hledání zájemců o pronájem po nedávné revitalizaci tak bylo rychlé a bezproblémové. Oddělení Office Agency společnosti JLL budovu úspěšně pronajímá od roku 2010. Oasis Florenc je objekt snoubící charakter moderního administrativního centra s příjemným a podnětným pracovním prostředím ve vynikající lokalitě. Nabízí celkem 15 tisíc m2 příjemných kancelářských ploch. K dispozici nejenom nájemcům je i oblíbená obchodní pasáž, kde je mezi jinými možné využít služeb supermarketu Albert, DM drogerie, kavárny Costa Coffee, lékárny a dalších obchodů a provozoven. 

O spokojenosti nájemníků svědčí právě i nedávné prodloužení smlouvy a především expanze společnosti Wargaming, která vyvíjí, testuje a prodává online hry, na dvojnásobnou velikost. “U budovy Oasis se jasně ukazuje, jak důležité je navázat dlouhodobý vztah s nájemci budovy. Protože si jednotlivé nájemce doslova vychováváme a společně s property managementem pracujeme na jejich dlouhodobé spokojenosti, naše snaha a energie se nám pak vrací v podobě minimální fluktuace nájemců. Jsou u nás spokojení a nemají důvod odcházet. Kdybychom byli nafukovací, pevně věřím, že by zůstala i J&T Bank, té jsme ale už nebyli schopni nabídnout dostatečný počet prostor pro jejich růst a konsolidaci. Od roku 2021 tak budou v našem projektu opět volné prostory v nabídce, proto je pro případné zájemce nyní ideální čas se nám ozvat,“ uvedl Štěpán Šatoplet, vedoucí oddělení pronájmu kancelářských nemovitostí JLL.

Budova Oasis Florenc byla navržena tak, aby splňovala požadavky nájemců na moderní kancelářské prostory. Velká pozornost byla věnována maximalizaci efektivnosti prostor a vytvoření příjemného pracovního prostředí, například i díky sdílené terase pro nájemce. Oasis Florenc těží ze všech předností lokality v centru města, ale vnější části objektu poskytují množství zeleně a parkových úprav, kde mohou nájemci trávit přestávky a odpočinout si v klidném a příjemném prostředí.

– ends –

About JLL

JLL (NYSE: JLL) is a leading professional services firm that specializes in real estate and investment management. Our vision is to reimagine the world of real estate, creating rewarding opportunities and amazing spaces where people can achieve their ambitions. In doing so, we will build a better tomorrow for our clients, our people and our communities. JLL is a Fortune 500 company with annual revenue of $16.3 billion, operations in over 80 countries and a global workforce of more than 93,000 as of September 30, 2019. JLL is the brand name, and a registered trademark, of Jones Lang LaSalle Incorporated. For further information, visit jll.com.