BLI ohodnotila dalších pět zařízení Kyocera TASKalfa jako „spolehlivá“ a „vysoce doporučená“

Praha – 9. března 2020 – Kyocera Document Solutions, přední dodavatel tiskáren a kancelářských řešení, získal od společnosti Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI) ocenění “Reliable” a “Highly Recommended” pro pět multifunkčních tiskových zařízení. Stálé zaměření na vysokou kvalitu produktů se firmě Kyocera vyplácí.

Ocenění získalo pět multifunkcí řady TASKalfa (2553ci, 3253ci, 4053ci, 6003i, 6053ci), které byly testovány v americké zkušební laboratoři Buyers Lab. Testování Buyers Lab je navrženo tak, aby simulovalo použití zařízení v reálném životě během osmihodinového pracovního dne. Zahrnuje kombinaci tisku různých dokumentů, jednostranných a oboustranných tisků i kombinaci krátkých, středních a dlouhých cyklů s režimem zapínání a vypínání po celý pracovní den.

Produkty prošly testy bez problémů a dosáhly výsledného hodnocení „vysoce spolehlivé“ a „vysoce doporučené“. Všech pět multifunkčních tiskáren dosáhlo 10 bodů z 10 možných ve spolehlivosti a 9 bodů z 10 z hlediska bezpečnosti. Výsledky prokazují spolehlivost produktů v mnoha aspektech, dosahují vysoce kvalitních výsledků při zajištění optimální bezpečnosti a potvrzují, že na produkty celé této řady se dá dlouhodobě spolehnout. 

Zařízení vynikala v několika oblastech, jako je rychlost skenování a kopírování, nadprůměrná maximální kapacita papíru a spolehlivý, vysoce kvalitní výstup. Navíc se tato zařízení vyznačovala snadnou použitelností uživatelského rozhraní platformy Kyocera HyPAS, která umožňuje uživatelům využít speciální HyPAS aplikace a možnost tisknout odkudkoli díky podpoře mobilního tisku pro zařízení Android i Apple.

“Jsme potěšeni, že jsme dostali toto uznání od společnosti Keypoint Intelligence – Buyers Lab. Jádrem naší řady TASKalfa je právě spolehlivost, díky které mohou naši zákazníci využívat její maximální provozuschopnost a stálou kvalitu. Toto uznání je odměnou za náš závazek k neustálým inovacím, abychom našim zákazníkům poskytovali ty nejlepší produkty a služby”, řekl Michimasa Kobayashi, Senior Product Marketing Manager společnosti Kyocera Document Solutions Europe.

Tato zpráva navazuje na nedávný úspěch v soutěži Buyers Lab Winter 2020 Copier MFP Pick Award, kde tři zařízení Kyocera (TASKalfa 9003i, 8003i a 7003i) získala ocenění “Vysoce spolehlivá”. Tato ocenění představují pro Kyoceru silný start do roku 2020 a pomáhá upevnit její pozici jedničky v segmentu barevných a černobílých multifunkcí. Zakladatel společnosti Kyocera Kazuo Inamori kdysi řekl: „Pokud míříme vysoko, jsme schopni svou energii na tento cíl nasměrovat. To je klíčem k úspěchu”. Tato filozofie je stále všudypřítomná ve všech částech firmy Kyocera, kde společnost usiluje o dokonalost – od prvotního návrhu a výroby produktu až po služby zákazníkům.  

   O společnosti Keypoint Intelligence Buyers Lab

Společnost Buyers Laboratory (BLI) je už 50 let přední nezávislou testovací laboratoří kancelářského vybavení a právním ochráncem spotřebitelů. Ve své internetové databázi a v bulletinech zveřejňuje srozumitelné a přesné informace o parametrech a cenových relacích kancelářských zařízení (kopírky, tiskárny, faxy a multifunkční zařízení). Díky svým zprávám o terénním a laboratorním testování je považována za předního recenzenta výrobků. Ve zprávách z terénu jsou zákazníkům výrobky poprvé představeny spolu s předběžnou analýzou jejich výkonu. V následné zprávě o laboratorním testu, jenž probíhá po dobu několika měsíců ručním testováním v laboratoři, jsou pak klientům poskytnuty nejdetailnější a nejpřesnější hodnotící informace těchto zařízení. Pro více informací navštivte www.buyerslab.com nebo www.buyerslabadvisor.com.

O oceněních Buyers Lab Pick Awards

Buyers Lab Picks jsou samostatnými a náročnými oceněními v průmyslu. Jsou založeny na důsledném testování, včetně rozsáhlého hodnocení trvanlivosti a hodnocení klíčových vlastností, jako je použitelnost, kvalita zobrazení a hodnota. Každý produkt, který úspěšně absolvuje laboratorní test, získává pečeť Recommended (Doporučený) nebo Highly Recommended (Vysoce doporučený) a certifikát spolehlivosti, s nejlepšími výsledky se pak kvalifikují jako uchazeči o Pick Award.

O společnosti KYOCERA Document Solutions

 KYOCERA Document Solutions se sídlem v japonské Osace je předním výrobcem kancelářských řešení zaměřených na tisk dokumentů a   document management systémy. Produktové portfolio KYOCERA zahrnuje i barevné a černobílé tiskárny a multifunkční zařízení mnoha formátů. Produkty KYOCERA jsou proslulé svými jedinečnými součástkami s dlouhou životností, které poskytují maximální spolehlivost a minimalizují negativní dopad na životní prostředí snižováním odpadu. Vše dohromady vede k nižším celkovým nákladům na vlastnictví (TCO) v průběhu celé životnosti výrobku. Portfolio společnosti KYOCERA Document Solutions portfolio však nekončí u hardwaru. Kompletní sada podnikových aplikací a konzultačních služeb umožňuje zákazníkům optimalizovat a řídit workflow dokumentů a uvolnit plný potenciál jejich investic do hardwaru.

KYOCERA Document Solutions Inc. je dceřinou společností firmy KYOCERA Corporation, která je čelním světovým vývojářem a výrobcem pokročilých high-tech keramických materiálů a souvisejících produktů, ke kterým patří například telekomunikační vybavení, obaly polovodičů a elektronické součástky. Za fiskální rok končící 31. března 2018 dosáhly čisté tržby společnosti KYOCERA Corporation 1.42 trillion yenů (zhruba 11.9 billionu euro). 

  Více informací a tiskové fotografie naleznete na https://www.kyoceradocumentsolutions.eu/.