Hyundai pomalu odhaluje zcela nový model Elantra

Nejprodávanější model značky Hyundai na světě se vrací ke svým kořenům sportovního sedanu ambiciózním designem, jehož motivem je „parametrická dynamika“. Nová platforma umožnila vytvořit sportovní čtyřdveřový vůz ve stylu kupé s velmi atraktivními proporcemi díky větší délce, šířce a nižší výšce. Světová premiéra se uskuteční 17. března v rámci tiskové konference ve filmových studiích The Lot Studios v kalifornském městě West Hollywood, odkud bude živě vysílána do celého světa.

Hyundai zveřejnil první fotografie zcela nového modelu Elantra 2021. Nadcházející sedmá generace modelu Elantra se vyznačuje dravým a agresivním vzhledem na základě parametrických tvarů a textur, které vyjadřují novou identitu značky Hyundai v oblasti designu. Tisková konference u příležitosti světové premiéry nového modelu Elantra se uskuteční 17. března v 19 h pacifického času ve filmových studiích The Lot Studios v kalifornském městě West Hollywood. Prezentaci bude možné sledovat na celém světě díky živému vysílání na internetu.

Živé vysílání, první upoutávkové video a fotografie jsou k dispozici na www.hyundai.com/worldwide/ a profilech značky Hyundai na sociálních sítích. 

Design zcela nového modelu Elantra 2021 umocňuje motivem „parametrické dynamiky“ progresivní a exotický charakter tohoto vozu. Nejmodernější technická řešení a designérské inovace umožnily realizovat polyedrický, tedy mnohostěnný vzhled. Designérskému stylu „parametrické dynamiky“ doslova vdechly život vyspělé technologie digitálního designu. Hlavním prvkem „parametrické dynamiky“ je sbíhání tří linií do jednoho bodu. Takto koncipované tvarování je odvážnou výzvou, které se automobilový design dosud vyhýbal. Elantra tím potvrzuje svého revolučního ducha.