ELAI ve spolupráci s týdeníkem Euro spouští nový projekt Euro TV Roundtable

Praha 19. března 2020 – Nový společný diskusní projekt týdeníku Euro a vzdělávacího institutu ELAI (European Leadership & Academic Institute) bude reagovat na klíčová témata a aktuální situaci na trhu. ELAI zároveň na sociálních sítích založil i platformu pro sdílení zkušeností a rad odborníků a zkušených manažerů.

Projekt Euro TV Roundtable je prostorem pro komunikaci předních specialistů z důležitých segmentů, jako jsou finance, energetika, průmysl, investice, automotive, nemovitosti a reality. V pořadu Roundtable bude moderátor diskutovat se třemi až čtyřmi odborníky, a to prostřednictvím multimediálního projektu zahrnujícího kombinaci online, videoprezentace a printu. Pořad bude vždy v rozsahu 30 až 40 minut. Celý záznam diskuse pak najdete ke zhlédnutí na webu Euro.cz.

První natáčení proběhne ve čtvrtek 19. března 2020 v 15.00. Diskusi bude moderovat Lukáš Sedláček a vystoupí zde ekonom a hlavní makroekonomický stratég ČSOB Tomáš Sedláček, manažer marketingu Red Bull pro 30 zemí světa Milan Formánek a také vedoucí globálních týmů Google Daniel Franc

„Jsem rád, že budeme spolupracovat na takto přínosném projektu,“ uvedl zakladatel a ředitel institutu ELAI Lukáš Sedláček. „V současné nesmírně složité situaci pro firmy všech velikostí je sdílení zkušeností a znalostí mimořádně důležité, proto považuji za skvělou zprávu, že je budou lektoři ELAI, kteří jsou předními osobnostmi českého byznysu, a také další odborníci, díky Euro TV Roundtable předávat širší veřejnosti,“ dodal.

Ondřej Hergesell, šéfredaktor týdeníku Euro, zdůraznil důležitost šíření relevantních informací. „Sledovanost Euro TV dlouhodobě roste, od spuštění redesignovaného webu Euro.cz vnímáme ještě větší zájem o kvalitní publicistiku v online televizi. Proto jsme se rozhodli rozšířit Euro TV o nový diskusní formát s prestižními osobnostmi z ekonomické, politické či byznysové sféry,“ řekl.

Nová platforma ELAI na sociálních sítích

Institut ELAI rovněž v reakci na současnou situaci spustil facebookovou platformu nazvanou Podnikatelé a firmy v boji proti koronaviru. Jejím smyslem je také sdílení zkušeností a znalostí odborníků, které mohou být v této chvíli nápomocné mnohem více než za normálních okolností. Svými postřehy se zapojí lektoři ELAI, kteří patří mezi přední osobnosti českého byznysu, ale nejen oni. Platforma bude přinášet důležitou a užitečnou inspiraci i z jiných zdrojů. 

Více o ELAI

Pražský institut European Leadership & Academic Institute (ELAI) vznikl v roce 2010 s cílem podporovat profesní vzdělávání a osobnostní růst skrze předávání zkušeností představitelů českého byznysu. Od roku 2015 každoročně pořádá Týden inovací ČR, největší celorepublikovou událost zaměřenou na podporu a propojování aktérů v oblasti inovací.

Více o vydavatelství Mladá fronta

Vydavatelství Mladá fronta je moderní vydavatelství s pětasedmdesátiletou tradicí. Vlajkovou lodí vydavatelství je týdeník Euro a portál Euro.cz. Spolu s týdeníkem Euro vychází také Top speciály, lifestylové magazíny Esence a Hipster. Divize Online provozuje také ekonomický web Finance.cz a dalších 12 specializovaných online titulů. Divize Knihy na trh ročně uvede kolem 250 nových knižních titulů pro širokou veřejnost a odborníky ve zdravotnictví. Portfolio vydavatelství Mladá fronta doplňuje divize Tištěné tituly, kam patří především auto-moto a hobby magazíny, zdravotnické časopisy, pro nejmenší děti časopis Puntík, magazín Maminčin Puntík a časopis Tečka pro děti od šesti let. V divizi HUB se pravidelně realizují odborné i společenské akce a projekty.

 

Kontakt

Martin Zika

ELAI                                                                           

Národní 39, Praha 1

tel: +420 736 755 001                                                      

e-mail: zika@elai.cz 

web: www.elai.cz