Pultový prodej klíčových tištěných titulů z portfolia CNC zůstává stabilní

I přes náročnou situaci, která nyní v ČR panuje, jsou deníky a časopisy Czech News Center nadále vydávány a zůstávají důležitým zdrojem informací pro všechny cílové skupiny. Nyní více než kdy dříve cítíme potřebu být se svými čtenáři prostřednictvím našich titulů – především pomocí zpravodajského servisu na stránkách všech našich deníků. Ale i v nově nabytých chvílích volna, které jim mohou zpříjemnit naše časopisy.

Také obchodní oddělení CNC je připraveno flexibilně reagovat na potřeby všech klientů, a to komplexně. Kompletní služby zahrnují vše od kreativního návrhu přes grafické zpracování až po ucelenou strategii nabídky na klíč v rámci celého portfolia tištěných médií a online prostředí, tak abychom maximálně vyhověli aktuálním potřebám našich klientů v reakci na vzniklou situaci. 

V současné chvíli jsme ve stavu, kdy někteří obchodní partneři své kampaně přesouvají na jiné období, s cílem vyčkat na uklidnění situace, pro určitou skupinu klientů naopak vznikl prostor pro znovuvyužití tradičních médií a jejich zájem o inzerci roste. Každou situaci řešíme individuálně. Jsme také připraveni flexibilně reagovat na výpadek distribuce komerčních letáků do schránek, který na svém Twitteru avizovala Česká pošta 14. března. Alternativou k letákům do schránek jsou u nás vklady letáků do všech našich titulů, případně speciální 4stránkový formát v denících.  

Děkujeme všem našim čtenářům za přízeň a zůstáváme s nimi – společně to zvládneme!

CZECH NEWS CENTER a. s. je lídrem na českém mediálním trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje miliony čtenářů tisku a návštěvníků internetu. Stovky tisíc dalších uživatelů využívají ostatní digitální produkty, služby a aplikace CNC.