Systémy NVIDIA RTX Studio nyní s tříměsíčním členství v Adobe Creative Cloud zdarma

Tvůrci získají tříměsíční členství ve službě Adobe Creative Cloud při koupi vybraných notebooků nebo stolních PC s označením RTX Studio

S pořízením nového notebooku nebo stolního PC s označením RTX Studio u partnerů akce Alza.cz a CZC.cz je nyní možné získat tři měsíce členství ve službě Adobe Creative Cloud zdarma.
Adobe Creative Cloud nabízí robustní portfolio více než 30 nástrojů pro grafický design a práci s fotografiemi, videem nebo 3D pohyblivou grafikou, které tvůrcům umožňuje uskutečňovat jejich kreativní vize.
Notebooky a stolní PC NVIDIA RTX Studio v kombinaci s akcelerací pomocí GPU a exkluzivních Studio ovladačů dokáží značně vylepšit výkon a stabilitu v důležitých aplikacích z portfolia Adobe. Platforma RTX Studio zahrnuje stále se rozšiřující nabídku zařízení od předních výrobců, mezi které patří Acer, ASUS , DELL, HP nebo MSI.
Systémy RTX Studio jsou osazeny GPU NVIDIA GeForce RTX nebo NVIDIA Quadro RTX s dedikovanými RT a Tensor jádry. Jejich majitelé díky tomu dostanou nejlepší možný výkon ve funkcích Adobe Creative Cloud, mezi které patří:
  • AI auto-reframe v Adobe Premiere Pro pro automatické přizpůsobení videa různým poměrům stran.
  • Funkce “Enhance Details” v Adobe Photoshop Lightroom akcelerovaná pomocí GPU a využívající AI.
  • Rychlejší renderování 3D designů s využitím RTX akcelerovaného ray tracingu v Adobe Dimension.
Tříměsíční členství v Adobe Creative Cloud má hodnotu až 272 €/7 480 Kč* a je dostupné jak novým, tak stávajícím uživatelům této služby.
O NVIDIA RTX Studio
Notebooky a přenosné pracovní stanice RTX Studio jsou součástí platformy NVIDIA Studio, která kombinuje RTX GPU s NVIDIA Studio sadou specializovaných SDK a dedikovaných Studio ovladačů.  Splňují hardwarové a softwarové požadavky pro získání označení RTX Studio, díky kterému mohou tvůrci snadno identifikovat správné systémy pro jejich potřeby.
Doporučené odkazy:
*Při měsíčních platbách členství a kurzu 27,50 Kč/€