nejrychlejší. najhlasitější. nejodvážnější. poznejte naše vlajkové telefony: motorola edge+ a motorola edge

Hledáte vyspělou technologii v každé kategorii, na které vám záleží v rámci jednoho zařízení? Co takhle extrémní 5G výkon, dynamický a pohlcující displej, fotografický zážitek jako žádný jiný, zvuk, který je zcela bezkonkurenční a největší baterie z 5G telefonů na trhu. Představujeme nový motorola edge+, vlajkovou loď, na kterou jste čekali.

Vyrobený pro rychlost, sílu a špičkový 5G výkon. motorola edge+ má nejpokročilejší procesor na světě,  Qualcomm® Snapdragon™ 865, který poskytuje největší výkon1, o 25% rýchlejší jako předchozí generace a téměř okamžitou odezvu při prohlížení, sledování videí nebo hraní her. 12GB DDR5 paměti Micron udržuje plynulý chod vašeho zařízení s 30% zvýšením maximální propustnosti a sníženou spotřebou baterie, takže můžete naplno využít výhod, které poskytuje technologie 5G.2

Inovativní konfigurace antén 5G vás spojí s frekvencemi mmWave a s pásmem pod 6GHz pro globální kompatibilitu 5G a budoucí rychlosti nad 4Gbps.3 A připojte se k Wi-Fi 6, novému standardu  Wi-Fi, pro ještě vyšší rychlost internetu při nízké spotřebě energie.4

S motorola edge+ ohýbame displej tak, jako nikdy předtím. Náš zcela nový Edge displej s téměř 90-stupňovým zakončením po obou stranách zařízení je roztažen na 6,7 ​​palce pro vytvoření úchvatného obrazu. Filmový poměr stran 21: 9 ideální pro zábavu, je výchozím poměrem stran při celovečerních filmech a televizních pořadech. Nádherný displej je schopen zobrazit miliardu odstínů barev a nabízí neuvěřitelně dynamickou kvalitu obrazu díky technologii HDR10 +. Obrazovka s obnovovací frekvencí 90Hz se vám bude vážně líbit. Postará se o plynulé posouvání obsahu a každý přesun a projetí prstem bude vypadat úžasně. 

Nekonečný Edge displej není pouze nádherný, ale i funkční. Zakřivená obrazovka a úzká šířka na motorola edge+ poskytuje optimální proporce pro používání jednou rukou a navigaci a Edge Touch, což je součást nového rozhraní softwarových funkcí My UX, které vám umožní přizpůsobit si interakce se zařízením. Okraje displeje se sejdou i tehdy, když telefon nemáte v ruce. Díky okrajovému osvětlení se zobrazí stav nabíjení baterie, příchozí hovory, budík a notifikace, jež si všimnete i z druhé strany místnosti. V nové aplikaci Moto Game time mohou hráči otočit telefon na šířku a použít dvě dodatečné přizpůsobitelné tlačítka na horním okraji obrazovky, jež umožňují konzolové hraní čtyřmi prsty.

motorola edge+ má nejhlasitější a nejvýkonnější stereofonní reproduktory, které byly dosud použity v telefonu 

a přesné ladění pro profesionální zvukový výkon a hlubší a plnější zvuk.6 Technologie ladění zvuku pochází od společnosti Waves, nositele ocenění Technical GRAMMY® Award. Jsou tu pro to, aby byla vaše hudba, videa 

a telefonní hovory hlasitější a jasnější než kdykoliv předtím. Waves se zrodil v nahrávacích studiích a používali jej zvukoví inženýři, hudební producenti, filmoví i televizní producenti a provozovatelé vysílání. Poskytuje 

na reproduktorech smartphonu zvukový výkon v profesionální kvalitě způsobem, jakého jste nikdy předtím nedosáhli.

Systém fotoaparátů v motorola edge+ je tak blízko k foto a video kvalitě profesionálních zrcadlovek, jak je to jen možné. 108MP fotografický snímač na hlavním fotoaparátu má nejvyšší rozlišení, které bylo ve smartphonech použito a je fyzicky téměř trojnásobně větší než 12MP senzory použité na předchozích vlajkových smartphonech. 

S technologií Quad Pixel, má tento senzor 4x větší citlivost na světlo pro zachycení neuvěřitelně jasných a ostrých fotografií za každých světelných podmínek. Všestranný systém tří fotoaparátů vám poskytne objektiv pro každý záběr. Zachyťte více z dálky s 8MP teleobjektivem s optickým přiblížením a vysokým rozlišením, vyfoťte více ze scény se 16MP ultra širokoúhlým objektivem, nebo se přibližte více a natáčejte neuvěřitelně detailní záběry zblízka pomocí integrované funkce Macro Vision.

Tvůrci obsahu budou na motorola edge+ zbožňovat možnosti videa. Především nahrávání neuvěřitelně plynulých videí ve vysokém rozlišení 6K. Nejpokročilejší stabilizace videa, jaká je dostupná, kompenzuje rozmazání pohybu, změnu zaostření a křivé horizonty a dokonce kombinuje optickou a elektronickou stabilizaci obrazu pro lepší kvalitu videa při slabém osvětlení. Nový režim videoobrazy vám dokonce dovoluje vyfotit 20MP fotografii ve vysokém rozlišení vedle nahrávání. Systém fotoaparátů má intuitivní softwarové funkce jako videoportrét, co vašim videím dodává efekt rozostření, při zaměření se na objekt. Velké plus je i dvojitá optická stabilizace obrazu na hlavním objektivu a teleobjektivu kompenzující nechtěný pohyb kamery. Jasnost a detaily tak vyniknou bez ohledu na to, co se děje.

Se vším tímto špičkovým výkonem a 5G silou jsme potřebovali baterii, která by měla výdrž, a proto jsme do tohoto zařízení dali 5000mAh baterii, největší baterii při 5G telefonech na trhu, aby vám vydržel více než dva celé dny používání⁸. Pro vaše pohodlí, motorola edge+ nabízí kabelové nabíjení TurboPowerTM a bezdrátové nabíjení. Navíc můžete v okamžiku dobíjet své příslušenství a ostatní zařízení pomocí bezdrátového sdílení energie.

Jsme odhodláni poskytovat zákazníkům intuitivní softwarové zážitky. Nejsou zde žádné zbytečné úpravy vzhledu softwaru, žádné duplicitní aplikace – pouze téměř čistý Android™ 10. Na platformě Android jsme se rozhodli postavit jedinečné způsoby pro zlepšení mobilního zážitku zákazníků. Proto s motorola edge+ představujeme My UX, které uživatelům umožňuje přizpůsobit si zážitek, aby byl ještě intuitivnějším a osobnějším, takže funguje tak, jak chtějí.

A to vše na jednom místě, aplikace Moto!

My UX zahrnuje všechny skvělé moto zážitky, které zákazníci poznali a milují, od zapnutí baterky jednoduchým seknutím až po spuštění kamery pokroucením zápěstí. A s motorola edge+, kromě nových interakcí na okraji displeje, dovoluje My UX uživatelům posunout hudbu, videa a hry na vyšší úroveň pomocí vlastních nastavení a pokročilých ovládacích prvků. Uživatelé si mohou dokonce vytvářet své vlastní motivy zařízení výběrem z jedinečných fontů, barev, tvarů ikon a animací snímačů otisků prstů, takže jejich telefon bude jeden z milionu. My UX skutečně dává uživatelům kontrolu nad jejich mobilními zážitky.

motorola edge doplní rodinu 

Pro ty, kteří mají zájem o přechod na super nabité 5G zařízení za ještě dostupnější cenu, nabízí motorola edge neuvěřitelné zážitky z fotoaparátu, zábavy a výkonu. Získáte přesně tentýž nádherný displej s úhlopříčkou 6,7″

a zvukový zážitek jako u motorola edge+. Tento telefon také nabízí nadupaný 5G výkon v pásmu pod 6GHz, mobilní platformu Qualcomm® Snapdragon™765, obrovskou 4500mAh baterii na podporu a všestranný systém tří fotoaparátů, který obsahuje 64MP hlavní objektiv, 16MP ultra širokoúhlý objektiv s Macro Vision a 8MP teleobjektiv.

Naše snaha o vytvoření toho nejlepšího vlajkového telefonu na trhu je celá o posunutí hranic, což je možné z hlediska výkonu a designu. Stavíme na našich odborných znalostech a řešeních uživatelských problémů tím, že do praxe uvádíme všechno, co jsme se naučili prostřednictvím rozsáhlého spotřebitelského průzkumu. motorola edge+ a motorola edge jsou nejlepší z nejlepších, ale to je také jen začátek toho, co vám můžeme nabídnout.

Dostupnost a cena 

motorola edge+ bude v Česku k dispozici v průběhu  května. Doporučená cena je 1,199 EUR.

motorola edge bude v Česku k dispozici začátkem června. Doporučená cena je 599 EUR.

Kompletní technické údaje o výrobcích, cenách a dostupnosti naleznete na stránce motorola.com.