Y Soft představil novou verzi a funkce integrovaného terminálu pro zařízení SHARP

–Jedinečné rozhraní UI přináší plynulou uživatelskou zkušenost s mnoha vylepšeními —

Brno (Česká republika) a Dallas (Texas, USA), 29. 4. 2020 – Y Soft Corporation, přední poskytovatel řešení podnikového workflow, dnes představil 2. generaci integrovaného terminálu YSoft SafeQ pro multifunkční zařízení společnosti Sharp. Integrovaný softwarový terminál využívá ovládací panel multifunkčních zařízení pro komunikaci s uživateli a poskytuje uživatelsky přívětivou obsluhu díky jednoduché a intuitivní dotykové obrazovce Sharp.

Nová verze integrovaného terminálu YSoft SafeQ  zahrnuje nejmodernějších vylepšení v oblasti uživatelské zkušenosti (UI/UX) s čistým designem uzpůsobené pro pohodlný přístup k funkcím systému. Podporuje všechny základní funkce integrovaného terminálu, které jsou uživatelům po přihlášení k dispozici – například přístup k nejčastěji využívaným funkcím, jako jsou správa tiskových úloh, kopírování a digitalizace dokumentů přímo na multifunkčních zařízeních.

YSoft SafeQ umožňuje organizacím spravovat a optimalizovat tiskové služby v celé organizaci pomocí zabezpečené metody pull-printingu, nástrojů na snižování nákladů, pracovních postupů zvyšujících produktivitu a komplexního reportingu, který firmě umožňuje monitorovat a vyhodnotit využití prostředků směrem k optimalizaci a dosažení udržitelnosti růstu.

“Sharp je důležitým partnerem Y Softu mnoho let. Tato aktualizace je odrazem naší vděčnosti vůči nim i jejich klientům. Jsme přesvědčeni, že právě zákazníci společnosti Sharp novinku ocení a potvrdí to, že nový integrovaný terminál YSoft SafeQ na zařízeních Sharp pomůže díky zjednodušenému uživatelskému prostředí výrazně zkrátit dobu, kterou tráví kopírováním, tiskem a skenováním,” sdělil obchodní ředitel (CSO) Y Soft Barry Löwer a pokračuje: „Naši zákazníci očekávají snadnou a pohodlnou obsluhu v uživatelském rozhraní na každém digitálním zařízení, které používají. Integrovaný terminál YSoft SafeQ pro Sharp na tuto poptávku odpovídá tím, že nabízí našim zákazníkům jeden z nejlepších zážitků a podporuje všechny funkce poskytované aplikací YSoft SafeQ.“


YSoft SafeQ je navržený jako softwarová platforma. Produkt obsahuje 4 základní oblasti: Správu tisku (Print Management), správu tisku na bázi cloudu (Cloud-hosted Print Management), digitalizaci dokumentů (Document Capture) a správu 3D tisku (3D Print Management). Je možné využívat jen jednotlivé moduly, nicméně pořízení kompletní sady všech čtyř funkcí přináší firmám největší přidanou hodnotu.

O Y Soft

Y Soft poskytuje chytrá podniková řešení pro moderní digitalizovaná pracoviště v oblastech enterprise firem, malých a středních podniků a vzdělávacím sektoru, díky nimž organizace fungují efektivněji. Naše platforma YSoft SafeQ pomáhá zákazníkům řídit, optimalizovat a zabezpečit tisk i digitalizaci dokumentů. V rámci řešení pro 3D tisk se soustředíme na segment vzdělávacích institucí, kde nabízíme unikátní propojení technologie 3D tisku s komplexním nástrojem pro řízení a účtování tisku. Díky našemu řešení mohou školy spolehlivě a efektivně zapojovat 3D tisk do svých výukových plánů. Y Soft vznikl v roce 2000. Společnost sídlí v Brně, celosvětovou sítí poboček pak pokrývá Severní a Latinskou Ameriku, Evropu, Blízký východ a Afriku a region Asie a Pacifiku včetně Austrálie. Více informací naleznete na www.ysoft.com.

Ochranné známky: Y Soft, YSoft SafeQ, YSoft SafeQEdge a SafeQEdge Core jsou ochranné známky a/nebo registrované ochranné známky společnosti Y Soft Corporation v Evropské unii a/nebo v jednotlivých zemích. Všechny ostatní ochranné známky a/nebo registrované ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.