Nordic Telecom nabízí nové tarify fixního internetu a startuje jarní kampaň „Shazujeme kila“

Praha 4. 5. 2020 – Český operátor Nordic Telecom přináší od začátku května přehlednější tarify u všech svých technologií pevného internetu – od Nordic 5G přes optiku až po Wi-Fi připojení. Současně zahajuje jarní kampaň „Shazujeme kila“, díky níž každý nový zákazník získá měsíční slevu 100 Kč na jakýkoli internetový tarif po celý rok.

Nordic Telecom od května zjednodušuje a zároveň rozšiřuje nabídku svého pevného internetu. Změny zpřehledňující portfolio vycházejí vstříc novým i stávajícím zákazníkům. Nové tarify se liší technologií připojení, rychlostmi stahování a přijímání dat a samozřejmě i cenami. Nordic také nově nabízí placený pronájem klientských zařízení pro technologie 5G a Wi-Fi.

Operátor také od 1. května přichází s promoakcí „Shazujeme kila“, která zajistí všem novým zákazníkům fixního internetu slevu 100 Kč měsíčně na všechny tarify po dobu jednoho roku. Akce se týká všech technologií připojení fixního internetu (5G, DSL, optika, LAN i Wi-Fi). Sleva 100 Kč měsíčně platná po dobu 6 měsíců se vztahuje i na oba tarify Nordic TV.

Instalace svých služeb Nordic Telecom zajišťuje za zpřísněných bezpečnostních opatření i během koronavirové pandemie, během níž zaznamenal o více než 20 % vyšší provoz ve své 5G-ready síti a také v ostatních partnerských sítích.

Přehled nových tarifů fixního internetu od Nordic Telecomu, stejně jako informace o promoakci „Shazujeme kila“, najdete na www.5Gvevzduchu.cz.

Nordic Telecom je telekomunikačním operátorem s vlastními sítěmi v pásmech 3,7 GHz a 420 MHz a napříč skupinou obsluhuje více než sto tisíc zákazníků. V aukci pásma 3,7 GHz získal jako jediný účastník dva bloky spektra. Na nich staví a jako první spustil moderní 5G síť, která nabízí kvalitní pevné vysokorychlostní internetové připojení vzduchem. V budoucnu tato síť umožní i superrychlé 5G datové mobilní přenosy. V pásmu 420 MHz buduje vlastní LTE síť. Současně, prostřednictvím partnerských sítí, působí jako plnohodnotný virtuální mobilní operátor. Společnost je součástí investiční skupiny Nordic Investors, jejím minoritním akcionářem je J&T Private Equity Group.

www.nordictelecom.cz