Quick View displej v Motorola razr dokáže se systémem Android 10 ještě více

Inovativní hardware motorola razr je předzvěstí nové éry revolučních skládacích smartphonů. Hardware však není to jediné, co si zasluhuje pozornost – víme, že software přináší neomezené zážitky a ve spojení s novou formou dokáže být jedinečným benefitem. Proto jsme vytvořili nejmodernější softwarový zážitek pomocí našeho unikátního displeje Quick View, který umožňuje nový způsob interakce s telefonem.

Majitelé smartphonu razr milují jeho funkčnost, všestrannost a schopnost udržet je v obraze, aniž by ho museli otevřít. Aktualizace razr na Android™ 10 výrazně zlepší a rozšíří funkce displeje Quick View, čímž přinese nevídaný zážitek ze skládacího smartphonu, přičemž základem vylepšení je zpětná vazba od zákazníků.

spojte se rychleji s přáteli 

Zavolejte svým oblíbeným kontaktům bez nutnosti otevření telefonu – na displeji Quick View stačí potáhnout doleva a získáte přístup k vašim oblíbeným kontaktům.* V kontaktu tak zůstanete snadněji než kdykoliv předtím 

a prostřednictvím nové funkce Smart Reply nebo nové klávesnici Quick View budete moci číst a odpovídat 

na zprávy z nejpoužívanějších chatovacích aplikací.

nové způspby zachycení selfie 

Rozšířili jsme i funkce přední Quick View kamery, která vám umožní dělat selfie novými způsoby, i když je zařízení zavřené, včetně několika režimů fotoaparátu, jako například Skupinová Selfie, Portrét, Zvýrazněná barva a další. Přístup k přední kameře získáte také pouze jednoduchým potažením. Když je váš razr zavřený a odblokován, fotoaparát spustíte přetažením doprava nebo použitím funkce Quick Capture rychlým pokroucením zápěstí.

více aplikací na dotyk prstu  

Se systémem Android™ 10 vám nabízíme více funkcí a kompatibilitu s aplikacemi, které používáte nejčastěji. Nyní máte přístup k podrobné navigaci Google Maps i k přehrávání hudby z vašich oblíbených hudebních aplikací jako Spotify, YouTube Music či Pandora, a to vše přímo z Quick View displeje. A když už mluvíme o rozšířených možnostech, prostřednictvím Quick View displeje můžete ukázat svůj osobní styl a vybrat si z nových personalizovaných motivů.

Už jsme nastavili laťku pro vnější displeje skládacích zařízení a nyní ji posouváme ještě výše. Tak, jak posouváme hranice inovací skládacích zařízení, soustředíme se i na zdokonalování zážitku z displeje Quick View, abychom dosáhli co nejintuitivnějších, nejpříjemnějších a nejplynulejších zážitků. 

Aktualizace zařízení na systém Android™ 10 se spouští globální 11. května 2020. Na Slovensku bude aktualizace dostupná v průběhu následujících týdnů.

Pokud se chcete dozvědět více o novém motorola razr a jeho dostupnosti, navštivte naši webovou stránku https://www.motorola.com/sk/sk/

O společnosti Motorola

Společnost Motorola Mobility LLC byla zakoupena holdingem Lenovo Group v roce 2015. Motorola Mobility je stoprocentní dceřinou společností Lenovo a má na starosti navrhování a výrobu všech mobilních telefonů značky Moto. Více informací o produktech naleznete na: https://www.motorola.com/sk/sk/.

O společnosti Lenovo

Lenovo, společnost s obratem 45 miliard USD a člen globálního žebříčku Fortune 500, je lídr v poskytování inovativních řešení pro datová centra a ve spotřebitelských a komerčních technologiích, které vytvářejí nejlepší uživatelský zážitek. Portfolio vysoce kvalitních a bezpečných produktů a služeb zahrnuje smartphony (Motorola), tablety, počítače (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) pracovní stanice, AR / VR zařízení, jakož i inteligentní řešení pro domácnosti a kanceláře. Síťové řešení a software (ThinkSystem a ThinkAgile) vytvářejí kapacitu a výkon pro připojení, které mění svět obchodu a společnost. Lenovo se snaží inspirovat v každé oblasti a budovat inteligentnější budoucnost, v níž všichni prosperují. Sledujte nás na LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Weibo, přečtěte si nejnovější informace prostřednictvím  Storyhub anebo navštivte naši stránku www.lenovo.sk.