AQ otevírá značkové prodejny s hi-fi jménem AQ audio studio

Prodejny českého výrobce umožní poslech reprosoustav všech modelových řad včetně prémiových AQ Passion a nabídnou nejširší výběr gramofonů Pro-Ject. Zkušený personál navíc pomůže s řešením audia, seřízením gramofonů i péčí o vinylové desky.

Červenka, 3. června 2020 – Společnost AQ, výrobce špičkových českých hi-fi reprosoustav a oficiální distributor světoznámých gramofonů Pro-Ject, informovala o otevření oficiálních prodejen AQ audio studio. Kromě prodejny přímo v prostorách moravské společnosti v obci Červenka nedaleko Olomouce tak zájemci o kvalitní audiotechniku české výroby naleznou pomoc i v Praze a Brně. Pro osobní poslech jednotlivých komponent mohou milovníci kvalitního audia navštívit jeden z následujících kamenných obchodů:

  • AQ audio studio Červenka – Severní 452, 784 01 Červenka
  • AQ audio studio Praha – Vítkova 91, 186 00 Praha 8 – Karlín
  • AQ audio studio Brno – Vodova 68, 612 00 Brno – Královo Pole

Audio řešení od A do Z

Kromě portfolia reprosoustav moravského výrobce a gramofonů Pro-Ject české výroby se fanoušci věrného poslechu mohou těšit i na komponenty světových výrobců. Chybět tak nebudou britské zesilovače Arcam, high-end digitální přehrávače Lindemann Audio, ale ani všestranné receivery Yamaha. Samozřejmostí je personál s bohatými zkušenostmi s audio technikou, který dokáže poradit nejen s řešením technologických problému, ale také s návrhem nejvhodnějšího řešení pro konkrétní klienty. Ti si navíc budou moci vybrat z bohaté nabídky amerických kabelů Audioquest zahrnující i prestižní modelové řady.

„Tabulkové hodnoty i měření mají jen omezenou výpovědní hodnotu, a navíc jim ne každý rozumí,“ říká šéfkonstruktér AQ Vladimír Sapara. „Proto jsme se rozhodli pro zvýšení počtu prodejen, kde si zákazníci budou moci naše reprosoustavy osobně poslechnout a získat před nákupem osobní zkušenost s celou řadou nejrůznějších produktů.“

O firmě AQ

Firma AQ, s.r.o. působí na trhu s audiem od roku 1995, kdy se její zakladatelé rozhodli proměnit svou lásku ke kvalitnímu zvuku v podnikání. Základní myšlenkou firmy, které se stále drží, je výroba vysoce kvalitních hi-fi reproduktorů, jejichž vývoj i výroba stále probíhá v mateřské továrně v obci Červenka. Zakladatelé firmy a konstruktéři tak mají plnou kontrolu nad výběrem komponent a materiálů pro konstrukci reprosoustav, které se pyšní úžasným poměrem kvality a ceny.
Jak se dařilo budovat prodejní síť obchodních partnerů, začala firma do své nabídky přidávat i další produkty, příslušenství reprosoustav, jako kabely, stojany, držáky a podobně. Postupně se v nabídce začaly objevovat i další značky. První byl dnes již celosvětově známý výrobce gramofonů Pro-Ject, jehož gramofony se vyrábí rovněž v České republice. Později přibylo i mnoho dalších značek z oblasti kvalitního audia.

Tagged