Česká APOGEO Group rozšiřuje své aktivity na Slovensko

P r a h a / B r a t i s l a v a, 3. června 2020 – Služby klientům na Slovensku začala nabízet česká poradenská skupina APOGEO. Daňové, účetní, mzdové a transakční poradenství bude poskytovat prostřednictvím společnosti APOGEO Slovensko, a.s.

„Mezi našimi klienty jsou už dnes firmy ze Slovenska, stejně tak značná část naší klientely má slovenské pobočky či dceřiné firmy. Prostřednictvím kanceláře v centru Bratislavy jim budeme moci nabídnout ještě lépe dostupný servis,“ říká většinový vlastník APOGEO Group Josef Jaroš. 

Předpokládá zároveň, že APOGEO Slovensko postupně naváže spolupráci s nejvýznamnějšími hráči ve slovenském byznysu napříč obory činnosti a rovněž se subjekty veřejné správy. „V ČR, kde působíme od roku 2001, tomu tak je, protože klademe maximální důraz na odborné kvality našeho týmu, individuální přístup a vstřícnost, přinášející optimální řešení problematiky,“ zdůrazňuje Jaroš.

Nově založená společnost je z 50 % vlastněna českou APOGEO Group a z 50 % slovenskými partnery.  

APOGEO Group je partnerem mezinárodní poradenské sítě PKF International, která se skládá z více než 400 kanceláří působících ve 150 zemích světa. Díky takto široké síti partnerů a konzultantů je schopna zajistit transakce s mezinárodním aspektem ve většině evropských států. 

V poradenské skupině APOGEO pracuje přes sto odborníků, její roční obrat přesahuje 100 milionů korun.