James Cook Languages má nového výkonného ředitele. Stal se jím Jakub Juhaňák

Praha, 1. června 2020 – Největší poskytovatel firemního jazykového vzdělávání v České republice James Cook Languages (JCL) má nového muže v čele. Jakub Juhaňák vystřídal na postu výkonného ředitele JCL Martina Borla. Juhaňák chce posílit pozici JCL ve střední Evropě a zatraktivnit společnost jako skvělého zaměstnavatele pro talentované lektory.

Jsem rád, že mohu navázat na kvalitní práci mého předchůdce. Martin Borl dokázal zastřešit přechod James Cook Languages pod křídla EDUA Group, která je nejúspěšnější vzdělávací skupinou v naší zemi. Mým úkolem je nyní ještě více posílit JCL vůči konkurenci, rozhodně máme, co nabídnout. Budeme pokračovat v dodržování vysokých nároků na kvalitu výuky a péče o zákazníka,“ říká výkonný ředitel JCL Jakub Juhaňák s tím, že je pro něj výzvou i převést společnost přes koronavirové období, které znamenalo razantní příklon k online výuce.

Jakub Juhaňák působí v James Cook Languages od roku 2015. Před třemi lety se stal hlavní tváří JCL při rozjezdu podnikání v sousedním Polsku. Vystudoval Českou zemědělskou univerzitu. Ve volném čase rád cestuje a aktivně sportuje. Letos v lednu si například dodělal kurz pokročilého potápění. 

Máme dobře nastavené procesy i vysoké nároky na kvalitu výuky a péče o zákazníka. A mým prvořadým úkolem je nadále dbát na dodržování těchto hodnot.

O společnosti James Cook Languages

James Cook Languages, přední poskytovatel jazykových služeb v ČR, se od roku 1999 specializuje na firemní jazykové vzdělávání. Nabízí komplexní jazykové služby v rámci jednoho dodavatelského vztahu – firemní jazykové kurzy, odborné jazykové kurzy, studium v zahraničí, překlady, tlumočení a intenzivní jazykové kurzy v České republice, na Slovensku a v Polsku. Ke svým zákazníkům přistupuje individuálně, přičemž detailně identifikuje jejich cíle a potřeby. Vyučuje angličtinu, němčinu, francouzštinu, ruštinu, španělštinu, italštinu, češtinu pro cizince a další – celkem 29 jazyků. Pracuje pro klienty z řad významných českých i mezinárodních společností.

Sledujte nás online:

www.jcl.cz 

https://www.facebook.com/jcl.cz

https://www.linkedin.com/company/james-cook-languages-s-r-o-/

https://www.instagram.com/jamescooklanguages.cz/

https://www.youtube.com/user/jamescooklangs