Mikov věnuje část svých tržeb na podporu turistiky v Českém Švýcarsku

9. 6. 2020 – Největší český výrobce nožů a kancelářské techniky Mikov podpoří domácí turistický ruch v Českém Švýcarsku, který byl vážně zasažen koronavirovou krizí. Zákazníci, kteří si objednají zboží na e-shopu Mikova, získají dárkovou poukázku, kterou budou moci zaplatit partnerských hotelích a restauracích.

„Naše firma je se zdejším krajem neodmyslitelně spojena již řadu staletí a proto, i když sami v současné době řešíme dopady karanténních opatření, chceme pomoci zdejším podnikatelům v turistickém ruchu obnovit jejich podnikání,“ řekl Karel Ježek, majitel firmy Mikov.

Dárkovou poukázku, jejíž platnost bude do konce roku 2020, získá každý, kdo se objedná zboží za více než 3000 Kč. 

„Jestliže si tak například u nás zakoupíte lovecký nůž Hunter, Mikov za vás zaplatí dobrý oběd pro rodinu nebo ubytování v některém ze zdejších hotelů, který se do akce zapojí,“ dodal obchodní ředitel firmy Martin David.

Restaurace a hotely, které budou přijímat poukázky, budou označeny samolepkou akce “Mikov pro České Švýcarsko” a jejich aktualizovaný seznam najdete na stránkách www.mikov.cz.

Mikov je firma rozvíjející třistaletou tradici nožířské výroby v Mikulášovicích, které patří do takzvaného Českého Švýcarska. Pomoc rozvoji celého regionu tak firma považuje za svou odpovědnost a morální závazek.

www.mikov.cz

twitter.com/mikovCZ