Kingston dodává 2TB NVMe PCIe SSD disky KC2500

Velkokapacitní disky s velmi rychlým rozhraním NVMe

Sunbury-On-Thames – 10. června 2020 – Společnost Kingston Digital Europe Co LLP, která je výrobcem flash paměťových zařízení a pobočkou Kingston Technology Company, světového lídra v oblasti paměťových produktů a technologických řešení, dnes začíná dodávat 2TB1 M.2 NVMe PCIe SSD disky KC2500 pro stolní počítače, pracovní stanice a systémy pro výpočetně náročné úlohy (HPC). Nový model s navýšenou kapacitou dává zákazníkům možnost udržet krok s rostoucími potřebami ukládání více dat a urychlení jejich zpracování.

KC2500 nabízí vynikající výkon i výdrž. Díky použití nejmodernějšího řadiče pro PCIe 3,0 ×4 a 96vrstvé flash paměti 3D TLC NAND dosahuje rychlostí2 čtení až 3 500 MB/s a zápisu až 2 900 MB/s. SSD disk vybavený interním šifrováním podporuje kompletní sadu zabezpečovacích funkcí pro ochranu dat mezi koncovými body pomocí 256bitového hardwarového šifrování AES-XTS a umožňuje použití řešení nezávislých dodavatelů softwaru pro správu zabezpečení na platformě TCG Opal 2.0, jako jsou Symantec™, McAfee™, WinMagic® a další. Má také vestavěnou podporu pro Microsoft eDrive, specifikaci bezpečného úložiště pro použití s nástrojem BitLocker.

KC2500 je k dispozici v kapacitách 250 GB, 500 GB, 1 TB a 2 TB. Tyto disky mají omezenou pětiletou záruku a bezplatnou technickou podporou. Více informací najdete na kingston.com.

1 Část kapacity uvedené na flash paměťovém zařízení se používá pro formátování a další funkce, a není proto k dispozici k ukládání dat. Skutečná dostupná kapacita k ukládání dat je tedy menší, než jaká je uvedena na produktech. Další informace najdete v příručce Kingston Flash Memory Guide na kingston.com/flashguide.

2 Neoptimalizovaný výkon s použitím základní desky s rozhraním PCIe 3.0. Rychlost se může lišit v závislosti na hostitelském hardwaru, softwaru a použití. Náhodné čtení/zápis 4 kB bloků testováno nástrojem IOMETER při velikosti oddílu 8 GB.

Informace o společnosti Kingston můžete najít zde:  

YouTube: http://www.youtube.com/kingstontechmemory 

Facebook: http://www.facebook.com/kingstontechnologyeurope  

Twitter: https://twitter.com/KingstonTech 

Instagram: https://www.instagram.com/kingstontechnology 

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/kingston 

O společnosti Kingston Digital Europe Co LLP.  

Kingston Digital Europe Co LLP je výrobcem flash paměťových zařízení a pobočkou Kingston Technology Company, největšího světového nezávislého výrobce paměťových produktů. Kingston vyvíjí, vyrábí a dodává paměťové produkty pro stolní počítače, notebooky, servery nebo tiskárny a také flash paměti pro počítače, digitální kamery/fotoaparáty nebo mobilní zařízení. V rámci svojí globální sítě dceřiných firem a poboček má Kingston výrobní zařízení v Kalifornii, na Taiwanu a v Číně a obchodní zástupce ve Spojených státech, v Kanadě, v Evropě, v Rusku, v Turecku, na Ukrajině, v Austrálii, v Indii, na Taiwanu, v Číně a v Latinské Americe. Pro získání dalších informací volejte +44 (0)1932 738888 nebo navštivte www.kingston.com.