Expobank CZ nově nabízí iOS verzi mobilní aplikace pro bezpečnější platby na internetu a pohodlnou správu karet

Od dnešního dne mohou klienti Expobank CZ pomocí uživatelsky přívětivé mobilní aplikace potvrzovat platby kartou u internetových obchodníků, kteří využívají pokročilé zabezpečení 3D Secure. Navíc lze v mobilní aplikaci kdykoliv a odkudkoliv spravovat karty nebo schvalovat operace uskutečňované v internetovém bankovnictví. Ověření provádějí klienti skenem obličeje (Face ID), otiskem prstu (Touch ID) nebo zadáním PIN kódu. Expobank CZ je úspěšnou českou bankou s 29letou historií na zdejším trhu. Její vlajkovou lodí v oblasti osobního bankovnictví je běžný účet NEO nabízející nejen vedení účtu zdarma, ale také atraktivní úrokovou sazbu pro vklad bez omezení jeho délky a výše a zdarma výběry z bankomatů v České republice a zahraničí.

Nová mobilní aplikace od Expobank CZ přináší vedle potvrzování karetních transakcí na internetu celou řadu výhod pro pohodlné ovládání platebních karet vydaných Expobank CZ a další on-line operace. „Mezi nejatraktivnější funkce patří hlavně možnost ihned zablokovat a odblokovat kartu, nastavovat finanční limity pro platby a výběry hotovosti, měnit PIN kód karty či kartu aktivovat. Rozšiřujeme tak naši nabídku digitálního bankovnictví a zároveň ještě více zvyšujeme úroveň bezpečnosti a pohodlí pro naše klienty,“ uvedl Přemysl Valouch, ředitel oddělení Personálního bankovnictví Expobank CZ.

S aplikací se rovněž lze prostřednictvím bezpečného ověření přihlásit do internetového bankovnictví a jednoduše schvalovat platební příkazy a další zde zadané požadavky. 

Mobilní aplikace Expobank CZ pro operační systém iOS je zdarma ke stažení na App Store a pro její používání je potřeba ji nejdříve aktivovat v internetovém bankovnictví. Klienti s operačním systémem Android si mohli stáhnout autorizační aplikaci Expobank CZ již dříve.

O Expobank CZ a.s.:

Expobank CZ je českou bankou, která působí na trhu od roku 1991. K síti bankovních domů s názvem Expobank se připojila po úspěšné akvizici od německé LBBW v roce 2014. Vybudovala si pozici silné moderní banky poskytující špičkové lokální
a přeshraniční služby pro korporátní, privátní a affluentní individuální klienty. K jejím výhodám patří tým odborníků s rozsáhlými zkušenostmi na lokální i mezinárodní úrovni, dlouholetá zkušenost na českém trhu, sesterské banky v Lotyšsku
a Rusku či spolupráce s mezinárodními organizacemi. Expobank CZ v roce 2018 představila unikátní NEO účet spojující výhody tradičního bankovnictví a FinTech „jeden účet pro komplexní správu financí“, jehož on-line založení trvá méně než sedm minut. Banka, v rámci své digitální transformace, klade maximální důraz na moderní internetové bankovnictví s digitálním modelem obsluhy.