Roman Sysel nově zodpovídá za aktivity Boltu v Rumunsku a Chorvatsku

Roman Sysel, dosavadní regionální manažer přepravní aplikace Bolt pro střední Evropu, má nově na starosti také rozvoj produktů firmy v Rumunsku a Chorvatsku. Na těchto trzích bude dohlížet zejména na rozvoj nejdůležitějšího produktu, tedy ride-hailingu. 

2019-12-12 16_42_47-Bolt _ Města

“Jsem nesmírně potěšen, že mohu dohlížet na rozvoj aplikace Bolt na dalších rychle rostoucích evropských trzích. V Boltu pracuji již více než pět let a věřím, že mé zkušenosti přispějí k dalšímu rozvoji a zkvalitňování služeb, které v Rumunsku a Chorvatsku zákazníkům nabízíme,” dodává Roman Sysel, regionální manažer pro střední a východní Evropu.

Roman Sysel v Boltu pracuje od roku 2015, kdy stál u vstupu této přepravní aplikace na český trh. V roce 2017 napomohl její expanzi na Slovensko. Minulý rok byl povýšen a stal se z něj regionální manažer Boltu pro střední Evropu.

První pracovní zkušenosti získal v poradenských společnostech KPMG a PwC. Založil také několik startupů z oblasti nemovitostí a jejich správy jako například Andulka nebo Nemoinspekt. Stál také u zrodu kreativní agentury nula.

O Boltu

Bolt je přední evropská přepravní platforma, jejíž misí je přispívat k vytvoření jednodušší, rychlejší a spolehlivější přepravy ve městech. Bolt nabízí jak přepravu auty, tak službu na doručování jídla a také řešení z oblasti mikromobility.

Bolt byl založen v roce 2013 Markusem Villigem. Je jednou z nejrychleji rostoucích přepravních platforem v Evropě a Africe. Mezi její investory se řadí Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital a spoluzakladatel TransferWise Taavet Hinrikus.

Bolt má více než 30 milionů uživatelů ve více než 35 zemích po celém světě. Více se dozvíte na www.bolt.eu.