Společnost QNAP představuje řešení Boxafe, které poskytuje podnikům zálohování Google G Suite a Microsoft 365

Tchaj-pej, Tchaj-wan, 22. června 2020 – Společnost QNAP® Systems, Inc. dnes oficiálně představila Boxafe, komplexní řešení zálohování Google™ G Suite a Microsoft 365® pro podniky. Boxafe může centrálně zálohovat cloudová data do lokálního zařízení NAS za účelem snadné ochrany podnikových dat.

Mnoho podniků zavedlo model SaaS (Software jako služba, Software-as-a-Service) a s neustálým růstem dat čelí nejen výzvám s nedostatečným úložným prostorem, ale také hrozbě v podobě ztráty dat a omezení obnovy dat. Boxafe od společnosti QNAP zálohuje soubory, e-maily, kalendáře a kontakty z Google™ G Suite a Microsoft 365® do QNAP NAS. Pracovníci IT mohou centrálně zálohovat a spravovat více dat z G Suite a Microsoft 365® a naplánovat zálohování více verzí, aby se snížilo riziko ztráty dat. Boxafe také umožňuje uživatelům zobrazit náhled všech zálohovaných dat před obnovením.

„Data jsou důležitým aktivem podniků a Boxafe může zálohovat a poskytovat bezpečné úložiště pro data z Google ™ G Suite a Microsoft 365®. Boxafe také umožňuje uživatelům optimalizovat využívání úložiště SaaS přesunutím zřídka přistupovaných dat do QNAP NAS,“ uvedl Josh Chen, produktový manažer společnosti QNAP.

Boxafe je kompatibilní s jakýmkoli QNAP NAS, na kterém běží QTS nebo QuTS hero. Boxafe podporuje Microsoft 365® Business, Microsoft 365® Enterprise, Microsoft 365® Education a Exchange Online a G Suite Basic, G Suite Business a G Suite Enterprise. Tato verze aplikace Boxafe je plně bez licenčních poplatků a maximální limit účtů je 10 000.

Dostupnost

Boxafe lze stáhnout z QTS App Center. Více se dozvíte na adrese www.qnap.com