Uživatelé v České republice mohou využívat novinku “mizící zprávy”

Nová funkce dává uživatelům možnost kontrolovat informace, které sdílí

Praha, 8. července, 2020Rakuten Viber, jedna z předních aplikací pro bezpečnou komunikaci, oznamuje, že funkce “mizící zprávy” je nyní k dispozici pro všechny uživatele v rámci osobních zpráv. Tato funkce byla dříve dostupná pouze v rámci tajných chatů. Nyní si ale v rámci jakékoliv konverzace s další osobou uživatelé mohou nastavit odpočítávání času při poslání textu, fotografie, videa nebo jakéhokoliv jiného souboru a vybrat si vteřiny, minuty, hodiny nebo dny, kdy má poslaná zpráva zmizet z historie. Automatické odpočítávání času do vymazání začíná v momentě, kdy si adresát zprávu přečetl. Tato funkce nadále upevňuje postavení Viberu jako nejbezpečnější komunikační aplikace na světě. 

Jak vytvořit mizící zprávy:

  • Klikněte na ikonku hodin ve spodní části obrazovky v jakémkoliv chatu a vyberte si čas, po jakém má zpráva zmizet.
  • Napište zprávu a pošlete.

Viber opakovaně zdůrazňuje, jak je pro něj důležité soukromí uživatelů. Přišel tak s novinkami jako smazání zpráv ve všech konverzacích v roce 2015, šifrování na obou koncích konverzace v roce 2016 a skryté a tajné konverzace v roce 2017. A nyní přidává mizící zprávy do běžných konverzací. 

Tato nová funkce umožňuje uživatelům sdílet informace, které se po uběhnutí zvoleného časového úseku vymažou. Přidána jsou také oznámení v případě, že si někdo pořídí snímek obrazovky. 

“Jsme moc rádi, že nyní uvádíme mizící zprávy do běžných soukromých konverzací. V roce 2017 jsme tuto funkci uvedli v rámci tajného chatování, ale zjistili jsme, že podobná funkce zajišťující soukromí patří I do běžných chatů. A to I s oznámením v případě, že si adresát udělá snímek obrazovky přijaté mizící zprávy. Je to pro nás další krok, jak udělat naší aplikaci tou nejbezpečnější komunikační platformou na světě,” řekl Ofir Eyal, COO Viber.

Video: https://clck.ru/N4iey 

Nejnovější informace o aplikaci Viber jsou pro vás vždy připraveny v oficiální komunitě Viber Czech Republic. Zde se dozvíte novinky o nástrojích v naší aplikace a můžete se také zúčastnit zajímavých anket. 

O platformě Rakuten Viber

V Rakuten Viber spojujeme lidi. Bez ohledu na to, kdo jsou nebo odkud jsou. Naše celosvětová uživatelská základna má přístup k řadě funkcí, jako jsou individuální rozhovory, videohovory, skupinové zasílání zpráv, novinky a diskuze se svými oblíbenými značkami a celebritami. Našim uživatelům zajišťujeme bezpečné a svobodné prostředí pro sdílení svých emocí. Rakuten Viber je součástí Rakuten Inc., světového lídra v oblasti elektronického obchodu a finančních služeb. Jedná se o oficiální komunikační kanál týmu FC Barcelona a oficiálního partnera pro rychlé zasílání zpráv a volání týmu Golden State Warriors.

Připojte se k Viber ještě dnes a užijte si nejlepší komunikační zážitek na světě!

Zajímají vás další informace o Rakuten Viber? Naleznete je zde brand center.