Vary u vás doma. Vodafone ve své videotéce nabídne přes 30 filmových lahůdek českých i zahraničních tvůrců

13. července 2020  – Společnost Vodafone je dlouholetým partnerem Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary a platí to i po oficiálním odložení letošního 55. ročníku, kdy firma podpořila přehlídku filmů Tady Vary. Díky tomuto partnerství přináší Vodafone TV a Horizon TV ojedinělé rozšíření videotéky. Jde o desítky českých i zahraničních snímků, které v karlovarských kinosálech nejvíce rezonovaly v uplynulých letech.

Letošní ročník karlovarského filmového festivalu odsunuli organizátoři kvůli onemocnění COVID-19 na rok 2021. Nejen pro ty, kterým jeden z nejstarších filmových festivalů na světě chybí, je tu Vodafone, protože od 13. července přináší desítky filmů z Karlových Varů divákům rovnou domů. Zákazníci Vodafone TV i Horizon TV se mohou těšit na filmy, které v loňských festivalových letech nejvíce rezonovaly u diváků, měly skvělé hodnocení nebo premiéru.

„Vodafone TV má ambici stát se nejlepším poskytovatelem obsahu pro rodiny, teď proto přidává festivalovou nabídku. Z ní si vyberou milovníci komedií, thrillerů i dramat. Ve videotéce nebudou chybět snímky jako Parazit, Velká nádhera, dále AmazingGrace nebo Já, OlgaHepnarová. Diváci si mohou užít jedinečný filmový zážitek nejen z pohodlí domova, ale videotéka je zároveň součástí mobilní aplikace Vodafone TV, filmy si tak každý může vzít i na cesty,“ říká Simona Lišková, ředitelka marketingu Vodafonu. 

Ke zhlednutí je také například maďarská komorní studie dvou rodin s názvem Rodinné štěstí, francouzský film Utop se nebo plav i snímek Toni Erdmann 

Videotéka už je v ceně televizních tarifů

Zákazníci najdou festivalové snímky snadno na jednom místě ve speciální sekci Vodafone TV nazvané „Vary u vás doma“. Také ve službě Horizon TV budou filmy snadno přístupné a diváci je budou mít po ruce – bez složitého hledání, stahování nebo registrace do nových placených služeb.

Rozšíření videotéky je součástí televizních tarifů Komfort a Komplet. KTV tarifu Klasik ji lze přikoupit za 99 korun. 

Vodafone podpořil i promítání v kinech

Pro ty, kteří si chtěli zajít na film do kinosálu, našli nakonec pořadatelé karlovarského filmového svátku letos i v komplikované situaci alternativu. I za podpory Vodafonu se v bezmála stovce kin po celé České republice 3. až 11. července uskutečnila přehlídka Tady Vary a nabídla 16 filmových titulů.

Další informace o videotéce Vodafonu a festivalových filmech najdete na webové stránce  www.vodafone.cz/televize

O Vodafone Czech Republic

Vodafone Czech Republic je od roku 2005 součástí jedné z největších telekomunikačních skupin na světě Vodafone Group. V České republice poskytuje služby více než 3,9 milionu zákazníků. Od roku 2007 přináší komplexní telekomunikační služby pro firemní zákazníky prostřednictvím řešení Vodafone OneNet a nyní provozuje přes 1,5 milionu firemních SIM karet. Po integraci UPC Česká republika v červenci 2019 se Vodafone rozrostl o 1,5 milionu domácností připojených k síti nové generace, která poskytuje více než půl milionu zákazníků služby vysokorychlostního pevného internetu, půl milionu zákazníků kabelovou televizi a dvě stě tisícům uživatelů pevné telefonní služby. Vodafone už několikrát dostal ocenění Best in Test za kvalitu hlasových služeb a datových přenosů na základě testů provedených společností umlaut (dříve P3). Aktuálně pokrývá jeho mobilní síť LTE přes 99 % populace ČR. Zároveň Vodafone nabízí pevné připojení k internetu, a to 99 % českých domácností. Kromě toho na podzim 2017 pokryl Českou republiku speciální sítí úzkopásmového internetu věcí NB-IoT a v prosinci téhož roku spustil komerční provoz. Vodafone se řídí dlouhodobou strategií udržitelného podnikání, hlásí se ke globálním Cílům udržitelného rozvoje (SDGs) a prostřednictvím technologií mění budoucnost k lepšímu. Vodafone chce dál přispívat k digitální společnosti, která bude pestrá a otevřená všem bez rozdílu věku nebo pohlaví, a zavázal se do roku 2025 zlepšit život miliardě lidí. Zaměstnanci firmy věnují ročně dobrovolnickým aktivitám více než 7500 hodin prostřednictvím Nadace Vodafone. Ta se za 14 let od svého založení dostala mezi nejdůležitější podporovatele a investory do technologických sociálních inovací, které zlepšují život společnosti a znevýhodněných skupin. Vodafone přispívá i k ochraně životního prostředí – do pěti let chce snížit environmentální dopad svého podnikání na polovinu.  Více informací na www.vodafone.cz.