HONOR a Huawei uzavřely partnerství se Seznam.cz

Vybrané mobilní aplikace Seznam budou do budoucna předinstalované na nových telefonech

[Praha, 21. července 2020] – Technologické značky Huawei a HONOR odstartovaly oficiální spolupráci s největším lokálním konkurentem Googlu, poskytovalem služeb ve vyhledávání, ale i mnoha dalších aplikací, Seznam.cz. Do budoucna budou na nových telefonech HONOR a Huawei předinstalované aplikace Mapy.cz a Seznam.cz.

„Mobilní zařízení Huawei a HONOR tvoří v České republice velkou část trhu. Jsme rádi, že se nám podařilo uzavřít vzájemnou spolupráci, která nám pomůže oslovit další uživatele s produkty Seznamu. Je to v souladu s naší mobilní strategií, která reaguje na fakt, že se konzumace zábavy i obsahu přesouvá stále více od desktopu k mobilním telefonům,“ odhaluje motivy uzavření spolupráce Matěj Hušek, ředitel divize Homepage a obsahových služeb Seznam.cz.  

Prohlížeč od Seznamu

Všechny nové telefony, které běží kompletně bez Google služeb, momentálně využívají vlastní vestavěný prohlížeč. Jedna z velkých novinek, kterou na nových telefonech HONOR najdete, bude vestavěný prohlížeč od Seznamu.

Předinstalované aplikace Mapy.cz a Seznam.cz

Dalším bodem lokálního partnerství sesterských společností Huawei a HONOR se společností Seznam budou do budoucna předinstalované aplikace na nových telefonech. Půjde o ty nejvíce oblíbené Mapy.cz a Seznam.cz.

Dlouhodobá spolupráce

Na všech nových HONOR telefonech momentálně najdete ve vestavěném obchodu s aplikacemi již většinu aplikací od Seznamu, jako jsou Seznam.cz, Mapy.cz, Televize Seznam, Seznam Zprávy, Novinky.cz nebo Kupi.cz. Zbylé aplikace budou podle informací od lokálního development týmu Huawei a HONOR k dispozici do konce měsíce.

AppGallery posiluje na lokálním trhu

Z lokálních aplikací najdete v aplikačním obchodě AppGallery kromě mobilních aplikací Seznam např. Windy,  ČSFD.cz, ČD Můj vlak, Můj T-Mobile, Moje O2, Můj Vodafone, KB Mobilná banka, Youradio, Home Creddit CZ, Tipsport CZ, Můj Globus, Clubcard Tesco a řadu dalších. Z populárních globálních aplikací AppGallery nabízí třeba taxi aplikaci Bolt či strategickou hru Game of Thrones.

Seznam má na českém a slovenském trhu velkou tradici

Seznam.cz je česká společnost založená v roce 1996. Domovskou stránku Seznam.cz navštíví denně více než čtyři miliony reálných uživatelů a dosah všech služeb, které spadají pod českou internetovou jedničku, je až 95 % internetové populace v ČR. Zpravodajský portál Seznam Zprávy, který je obsahovým zdrojem pro zpravodajskou aplikaci Seznam.cz v mobilních telefonech Huawei, navštíví denně téměř dva miliony reálných uživatelů.   

Sledujte HONOR na sociálních sítích

Instagram: https://www.instagram.com/honorczsk/ 

Facebook: https://www.facebook.com/Honorcz/ 

Twitter: https://twitter.com/HonorCZSK 

YouTube: https://bit.ly/honor-cz-sk-youtube 

TikTok: https://www.tiktok.com/@honor_czsk