Huawei představuje vlajkovou loď MateBook X Pro z nové generace notebooků

Špičkový notebook od Huawei s bezrámečkovým displejem poskytuje uživatelům novou dimenzi práce na více zařízeních, vylepšení v oblasti zabezpečení a dostatek výkonu pro každého.

Koncept minimálních rámečků displejů je mezi výrobci notebooků aktuálním trendem designu špičkových přenosných PC. Aby společnost Huawei nabídla tuto charakteristiku také zákazníkům v České republice, byla nová generace MateBooku X Pro s FullView displejem představena i pro český trh a na konci července bude také uvedena do prodeje.

Díky minimálnímu rámečku displeje půjdete s trendem

Bezrámečkový Fullview displej nyní zabírá úctyhodných 91 % čelní plochy víka notebooku a honosí se věrnou reprodukcí barevného spektra s RGB a vysokým jasem. Jeho poměr stran se také přizpůsobil aktuálním trendům mezi prémiovými zařízeními zaměřenými na produktivitu a díky hodnotě 3:2 a 3K rozlišení má uživatel k dispozici více prostoru pro data, která potřebuje vidět. Pomyslnou třešničkou na dortu je skutečnost, že displej je také dotykový a nabízí tedy mnohem více možností intuitivního ovládání.

Fullview displej vlajkové lodi Huawei MateBook Pro je lákadlem pro všechny, kteří si nenechají ujít nejpokročilejší technologie dnešní doby a je pro ně důležité, aby jejich zařízení vyjadřovala jejich životní styl, ke kterému patří jít s trendem doby.

Výkon a baterie pro nejnáročnější

MateBook X Pro nabídne kromě generačních vylepšení v oblasti hardwaru, kde se v ultra tenkém kovovém těle notebooku představí například desátá generace procesorů Intel Core i7, které sekunduje 16 GB operační paměti a obrovský 1TB SSD disk, i mnoho dalších vylepšených prvků.

Zásadní užitnou hodnotou je také vysoká kapacita baterie, která notebook hravě provede celým pracovním dnem a případně ještě polovinou dalšího. Kdyby ale baterie přece jen nestačila, poslouží 65W adaptér s USB-C. Ten ji zvládne velmi rychle dobít do plné kapacity.

Profesionální výkon a baterii s dlouhou výdrží docení například manažeři, kteří nebudou limitováni množstvím spuštěných aplikací ani dobou plného výkonu bez připojení do zásuvky, například mezi pracovními schůzkami nebo na služební cestě. Technologičtí fandové si s vlajkovou lodí Huawei užijí při editování náročné grafiky a s dedikovanou grafickou kartou NVIDIA získají nástroj i pro účast na herní scéně.

Bezpečnost je prioritou notebooků Huawei

Protože bezpečnost uživatelů je jedním z nejdůležitějších aspektů mobilních zařízení, Huawei MateBook X Pro je vybaven čtečkou otisků prstů v zapínacím tlačítku. Koncept snadno dostupného zabezpečení byl převzat z chytrých telefonů, kde se za dlouhá léta výborně osvědčil a i technologie se posunuly dopředu, takže v MateBoocích Huawei naleznete čtečku otisků prstů, která svou rychlostí a spolehlivostí ohromí i uživatele chytrých telefonů.

„Ve všech našich nejnovějších MateBoocích jsme při jejich vývoji kladli velký důraz na to, abychom přišli se způsobem zabezpečení, který bude pro uživatele příjemný a přirozený. Proto jsme se rozhodli jít cestou integrace čtečky otisků prstů do zapínacího tlačítka. Z chytrých telefonů jsme si všichni zvykli, že odemykání zařízení je součástí zabezpečení, ale přestože uživatelé si uvědomují důležitost zabezpečení svého notebooku, nechtějí obětovat své pohodlí. Vyšli jsme jim tedy vstříc,” říká Vojtěch Doležal, produktový manažer pro Huawei PC.

MateBook X Pro jako zařízení určené pro nejnáročnější uživatele podporuje díky operačnímu systému Windows 10 Pro také širokou škálu pokročilých funkcí pro profesionální využití. Společně s Huawei Share, nástrojem pro sdílení souborů a práci na více zařízeních Huawei najednou, je MateBook X Pro vynikajícím zařízením pro všechny, kdo chtějí pracovat efektivně a zároveň se nechtějí omezovat po stránce výkonu a funkcí.

Podobně jako ostatní modely nové řady notebooků Huawei bude i MateBook X Pro v prodeji od 27. července 2020 a jeho doporučená prodejní cena je 49 999 Kč. Společnost Huawei si připravila také exkluzivní dárek v podobě chytrého telefonu Huawei P40 Lite, který jako bonus přidá všem, kdo si koupí nový MateBook X Pro v prvních týdnech prodeje.

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 32letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.