HONOR startuje v Evropě prodej vůbec prvního routeru HONOR Router 3

[Praha, 22. července 2020] – Portfolio mladého brandu HONOR se rychle rozšiřuje. Pro maximální požitek z propojení s celým světem přichází HONOR na evropský trh s chytrým a bezpečným řešením. V balíčku s posledním čipsetem Gigahome, Wi-Fi 6 a vychytanými funkcemi tak startuje prodej vůbec prvního routeru HONOR Router 3.

HONOR Router 3 vybavený čipsetem Gigahome, duální jádrem s 1,2 GHz CPU a s podporou Wi-Fi 6 dosahuje vysoké rychlosti a stabilního připojení pro co nejrychlejší a plynulejší zážitek ze surfování po internetu. HONOR Router 3 je nyní dostupný v předobjednávkách jen za € 69,90 v Německu, Francii, Španělsku a Nizozemsku. Zákazníci v Itálii si pak můžou nový HONOR Router 3 pořídit v předobjednávkách od 24. července 2020. Na vybraných trzích získají fanoušci HONOR se startem oficiálních prodejů od 31. července při nákupu každého HONOR Router 3 také fitness náramek HONOR Band 5 nebo sluchátka AM115.

Minimalistický design a chytré síťové připojení

HONOR Router 3 má čtyři antény a s rozměry 245 mm x 159,2 mm x 39,7 mm je menší než tradiční modely, navíc díky symetrickému designu v bílé barvě se perfektně hodí do každého interiéru. 

HONOR Router 3 přichází s jedním WAN portem a třemi LAN porty a podporuje automatické přizpůsobení rychlosti mezi 100 Mbps a 1000 Mbps. Jednoduchým zmáčknutím tlačítka “H” na horní straně můžete velmi snadno router nastavit a jednoduše spárovat s až pěti zařízeními HONOR Router 3. Tak si výrazně rozšíříte dosah pokryté oblasti s minimem mrtvých zón bez signálu, což zajistí příjemný a plynulý uživatelský zážitek, ať už máte routery kdekoli v domě. HONOR Router 3 můžete také snadno ovládat pomocí chytrého telefonu.

Nejvýkonnější Wi-Fi 6 Router s ultra rychlým připojením

V porovnání s technologií Wi-Fi 5 dokáže Wi-Fi 6 zajistit až třikrát rychlejší připojení, čtyřnásobnou kapacitu, menší prodlevu a o 30 % nižší spotřebu koncových zařízení v režimu spánku.

  • Vybavený OFDMA technologií pro více uživatelů, HONOR Router 3 dokáže komunikovat s více zařízeními naráz (maximálně 4 zařízení s 2,4 GHz nebo maximálně 16 zařízení na 5 GHz)
  • Díky funkci nastavení času zapnutí můžete nastavit propojení zařízení na zapnutí a přednastavit si čas pro přijímání a odesílání dat, i když momentálně zařízení není v aktivní fázi
  • WPA 3 je posledním standardem bezpečnosti běžícím na routerech s Wi-Fi 6, které zahrnují také opravu při případném přehmatu při zadávání hesla, zapamatují si heslo, zatímco stále chrání připojení k síti. WPA3 také brání uživatelům zvenku připojit se k hot spotu, i když není zabezpečený heslem.

HONOR Router 3 používá výkonný dvoujádrový procesor Gigahome s frekvencí 1,2 GHz. Zařízení využívá šířku pásma 160 Hz a 128MB operační paměť. Přenosová rychlost je 574 Mb/s v pásmu 2,4 GHz a 2,4 G/s v pásmu 5 GHz.

S HONOR Router 3 si můžete stáhnout filmy v HD jen za 10 sekund. Při hraní her je HONOR Router 3 perfektní volba díky pokročilému čipsetu. Wi-Fi 6 podporuje a doručuje lepší pokrytí pásma a větší počet zařízení. Díky tomu si tak každý užije maximální zážitek na jakémkoliv zařízení. 

 

Inovativní technologie dynamického těsného pásma umožňuje Wi-Fi 6 podporu všech telefonů HONOR se signálem až 6dB, které vracejí signál zpět do routeru, a tím tak zvyšují intenzitu pokrytí Wi-Fi. Díky takovému prostředí s jednodušším Wi-Fi signálem se můžete připojit odkudkoli za stále velmi stabilního připojení.

 

Aplikace AI Life: Nastavte si vaše domácí připojení k Wi-Fi odkudkoli

Na HONOR Router si pomocí aplikace AI Life snadno nastavíte limit rychlosti, nastavení a plánování času připojení k internetu. Pro ty, kteří potřebují mít pod kontrolou používání internetu dětmi, je tu funkce rodičovské kontroly. Aplikace má také chytrou diagnostiku k identifikaci problému jako může být síla Wi-Fi signálu, zabezpečení internetového připojení apod.

 

Sledujte HONOR na sociálních sítích

 

Instagram: https://www.instagram.com/honorczsk/ 

Facebook: https://www.facebook.com/Honorcz/ 

Twitter: https://twitter.com/HonorCZSK 

YouTube: https://bit.ly/honor-cz-sk-youtube 

TikTok: https://www.tiktok.com/@honor_czsk