Přijďte se podívat, jak se vyrábějí legendární „primky“

Sobotu 5. září by si do kalendářů měli označit všichni, jejichž koníčkem jsou hodinky a hodiny. Jediný český výrobce hodinek PRIM, společnost ELTON hodinářská, otevře tento den své brány pro každého, kdo se chce podívat, jak legendární hodinky vznikají.

Výroba hodinek PRIM v Novém Městě nad Metují se může jako jediná v České republice pochlubit historií sahající až do roku 1949. Podnik, který od roku 1969 nese jméno ELTON, funguje dodnes a dosud vyrobil více než 16 milionů náramkových hodinek, především nejznámější české značky PRIM. Pro návštěvníky je připravena například prohlídka továrny, kde uvidí kompletní výrobu hodinek s in-house mechanickým strojkem. S jednotlivými kroky výroby je seznámí zkušení odborníci. 

Budete mít možnost navštívit moderní podnikovou prodejnu a showroom, kde jsou pro Vás připraveny speciální nabídky a slevy na náramkové hodinky a nástěnné hodiny. Nebude chybět ani soutěž o primky. Pro malé i velké návštěvníky jsou kromě zážitků připraveny také drobné dárky, které budou připomínkou návštěvy manufaktury, unikátní i ve světovém měřítku.

Den otevřených dveří se koná v sobotu 5. září 2020 od 9 do 17 hodin v prostorách manufaktury ELTON hodinářská v Novém Městě nad Metují. Aktuální informace sledujte na našem Facebooku PRIM Manufacture Elton hodinářská a. s.

www.prim.cz