Společnost Lidl otevírá novou prodejnu v Unhošti

V pondělí 10. srpna se pro zákazníky otevře nová prodejna Lidl v Unhošti, jež bude součástí nově vybudovaného Retail parku. Zákazníci se mohou těšit na komfortní nakupování v moderních prostorách s vlastní pekárnou, díky které bude v nabídce vždy čerstvé pečivo. Vedle dostatečného počtu pokladen s velkým odkládacím prostorem zákazníci jistě uvítají také rozsáhlý úsek čerstvých potravin. První zákazníci svým nákupem navíc pomohou místní základní umělecké škole.

Moderní prodejna, která se nachází v ulici Pražská, vychází vstříc měnícím se potřebám zákazníků. Návštěvníci mohou očekávat například široké uličky mezi regály, prostorný odkládací prostor za pokladnami a samozřejmě širokou nabídku čerstvých potravin a pečiva. K dispozici bude velký výběr ovoce a zeleniny, masa a mléčných výrobků. Ke snadnější orientaci zákazníků poslouží 3D grafické nápisy, vystavené zboží pak dobře vynikne díky barevnému provedení interiéru.

Zákazníci budou moci v prodejně nakoupit denně od 7 do 21 hodin, v neděli pak od 8 do 21 hodin. Po dobu dvou týdnů po otevření se návštěvníci navíc mohou těšit na speciální akce určené pouze pro tuto nově otevřenou prodejnu. Půjde například o 20% slevu na většinu nabízeného zboží. „První den otevření bude navíc spojen s podporou Základní umělecké školy Unhošť. Tu podpoří v pondělí všichni zákazníci, kteří nakoupí za více než 300 Kč. Společnost Lidl totiž daruje ZUŠ z každého nákupu nad 300 Kč uskutečněného v tento den částku 50 Kč. Darované finance poslouží škole ke koupi nového vybavení,“ doplnila tisková mluvčí společnosti Lidl Iveta Barabášová. 

Pro zákazníky je v neposlední řádě připraven benefit v podobě WIFI připojení zdarma či možnost zakoupení lahodné kávy a dalších nápojů z automatu vyrobeného speciálně pro prodejny Lidl. Samozřejmostí je pak venkovní parkoviště s dostatečným počtem parkovacích míst. Speciálně vyčleněná místa k zaparkování naleznou také rodiny s dětmi. V rámci nové prodejny je brán ohled také na zaměstnance, kteří kromě optimalizovaného uspořádání skladových ploch naleznou i velkorysé zázemí.

Otevřením unhošťské prodejny navýší Lidl počet svých v České republice na 261. 

O společnosti Lidl

Společnost Lidl vstoupila na český trh v červnu 2003, kdy otevřela prvních 14 prodejen. V současnosti provozuje síť 260 prodejen, které jsou zásobovány 4 logistickými centry. Filozofie prodeje společnosti Lidl je založena na privátních značkách, které tvoří více než 80 % veškerého sortimentu. Kromě nejvyšší kvality za nejlepší cenu oceňují zákazníci prodejen Lidl také pravidelné, tematické týdny s nabídkou potravin a spotřebního zboží, které není součástí stálého sortimentu. Spotřební zboží Lidl nabízí také ve svém internetovém obchodě lidl-shop.cz. Společnost Lidl se snaží být ve všech oblastech podnikání maximálně odpovědná vůči svému okolí. V rámci společenské odpovědnosti se Lidl dlouhodobě zaměřuje na podporu dětí, pro něž realizuje různé projekty, například sbírku Srdce dětem či výstavbu Rákosníčkových hřišť.

Více informací naleznete na: 

www.lidl.cz

www.twitter.com/lidlcz

www.facebook.com/lidlcesko

www.instagram.com/lidlcz

www.youtube.com/user/LIDLCeskaRepublika