Prodejna Lidl v Týně nad Vltavou projde modernizací

Prodejna Lidl v Týně nad Vltavou v ulici Průmyslová bude z důvodu plánované modernizace od čtvrtka 27. srpna uzavřena. Znovu by se pro zákazníky měla otevřít v druhé polovině října. Díky modernizaci bude pro návštěvníky nakupování zásadně komfortnější. Ti se mohou těšit například na vylepšený interiér a nové pokladny.

V rámci vylepšení interiéru dojde v prodejně k umístění 3D grafických nápisů, které usnadní orientaci na prodejní ploše. Příjemný pocit z nákupu poté umocní dominantní šedá barva a použité LED osvětlení. Zákazníci se dále mohou těšit například na nové pokladny a modernější prostory.  

Během rekonstrukce prodejny v Týně nad Vltavou mohou zákazníci navštívit například prodejny Lidl v nedaleké Soběslavi či Písku. Znovuotevření prodejny plánujeme v druhé polovině října tohoto roku. Věříme, že zákazníci modernizaci uvítají a nakupování tak po ně bude ještě více komfortnější,“ uvedla mluvčí společnosti Lidl Iveta Barabášová. 

O společnosti 

Společnost Lidl vstoupila na český trh v červnu 2003, kdy otevřela prvních 14 prodejen. V současnosti provozuje síť 261 prodejen, které jsou zásobovány 4 logistickými centry. Filozofie prodeje společnosti Lidl je založena na privátních značkách, které tvoří více než 80 % veškerého sortimentu. Kromě nejvyšší kvality za nejlepší cenu oceňují zákazníci prodejen Lidl také pravidelné, tematické týdny s nabídkou potravin a spotřebního zboží, které není součástí stálého sortimentu. Spotřební zboží Lidl nabízí také ve svém internetovém obchodě lidl-shop.cz. Společnost Lidl se snaží být ve všech oblastech podnikání maximálně odpovědná vůči svému okolí. V rámci společenské odpovědnosti se Lidl dlouhodobě zaměřuje na podporu dětí, pro něž realizuje různé projekty, například sbírku Srdce dětem či výstavbu Rákosníčkových hřišť. Více informací naleznete na www.lidl.cz.

Více informací naleznete na: 

www.lidl.cz

www.twitter.com/lidlcz

www.facebook.com/lidlcesko

www.instagram.com/lidlcz

www.youtube.com/user/LIDLCeskaRepublika