Chcete neuvěřitelný výkon, nejnovější kamerový systém a výkonnou baterii? Máte to mít – s novým moto g⁹ play

Hledáte super-responzivní procesor, který vás nezpomalí? Což takhle systém tří kamer se 48MPx hlavním senzorem¹ a 5000mAh baterie s výdrží až dva dny? Náš nový moto g telefon posouvá vaše zážitky na vyšší úroveň kombinováním všeho, co požadujete od mobilu v jednom zařízení. Představujeme nový moto g9 play, navržený tak, aby vynikl ve všech sférách, které přináší nejlepší celkový zážitek ve své kategorii a mění způsob, jakým zhotovujete fotografie a spojujete se se světem.

neuvěřitelný výkon

moto g9 play je jedním z prvních smartphonů na světě se super responzivním procesorem Qualcomm® Snapdragon™ 662 Mobile Platform. S úžasným výkonem umělé inteligence a dynamickými vlastnostmi kamery umožňuje zachytit okamžiky a spojovat se se světem zcela novými způsoby. Užít si můžete i hry a videa s plynulou, živou grafikou. Snapdragon 662 je postaven na zvyšující se rychlosti a robustním výkonu zařízení, takže můžete nerušeně multitaskovat bez lagování. Instantní reakce telefonu pocítíte při každém dotyku, ťuknutí či potáhnutí, navíc, díky 4 GB paměti můžete bez mrknutí přepínat mezi více otevřenými aplikacemi.

Kamery zamíchají kartami a přinesou úchvatné výsledky

Díky systému tří kamer v moto g9 play získáte lehce uchvacující fotografie v jakýchkoliv světelných podmínkách či nastavení hlavní kamery, snímače hloubky a kamery Macro Vision.

Snímač hlavní kamery se 48 MPx snímačem je vybaven technologií Quad Pixel¹ se čtyřnásobně vyšší citlivostí na světlo, režimem Night Vision a velkou f/1.7 clonou, takže vaše fotografie budou jasné i při ne zrovna dokonalém světle. Snímač hloubky spolupracuje s hlavní kamerou, aby automaticky rozostřil pozadí a vylepšil i běžné fotografie na nádherně rozostřené portréty s přesnými okraji. A pokud máte oko pro jemnější detaily, kamera Macro Vision vás dostane 4x blíže k focenému objektu jako standardní čočky a při tom si zachová ostrost i těch nejmenších detailů – od křídel čmeláka až po krystalky sněhové vločky. Svět venku čeká, abyste ho zvěčnili.

A picture containing person, indoor, table, person

Description automatically generated

dva dny energie, abyste zůstali připojeni kdekoliv a kdykoliv

Nezáleží na tom, zda používáte telefon na zábavu, práci nebo jen na udržení kontaktu se světem, s moto g9 play se nemusíte obávat o výdrž. Masivní 5000mAh baterie vám poskytne dva dny energie na jediné nabití. Můžete poslouchat hudbu celých 83 hodin, sledovat videa až 16 hodin nebo si 13 hodin prohlížet vaše oblíbené stránky². A když potřebujete rychle načerpat energii, TurboPower™ vám dá dostatek energii na mnoho hodin za pár minut nabíjení3.

rozšiřte si zorné pole, rozvibrujte zábavu

Oživte fotografie, filmy, hry a video hovory ultra-širokoúhlým displejem. 6,5-palcový displej Max Vision HD+ vám poskytne maximální plochu pro prohlížení obsahu díky poměru stran 20:9. S větším displejem v poměru k tělu telefonu vám nic nebude překážet v zábavě. Kromě toho moto g9 play disponuje 64 GB vnitřní pamětí4, což vám dává prostor pro stahování většího množství fotografií, hudby, filmů i her. Využitím slotu na kartu microSD si úložný prostor dokážete zvýšit až na 512 GB5.

A plate of food sitting on top of a wooden table

Description automatically generated

zdokonalte zážitek z používání telefonu

Víme, jak cenné je mít rychlý a snadný přístup ke službě Google Assistant. Proto jsme v moto g9 play zjednodušili způsob její aktivace samostatným tlačítkem Google Assistant, jež je umístěno na boční straně telefonu – váš osobní pomocník je vždy po ruce. Stačí stisknout tlačítko, čímž zapnete hlasové ovládání a můžete se ptát – nepotřebujete nic psát, nikam ťukat ani potáhnout prstem. Ideální funkce pro chvíle, kdy jste v pohybu a potřebujete rychle odpovědět.

moto g9 play je dalším potvrzením, že i nadále plníme náš závazek přinášet zákazníkům nejčistší verzi operačního systému Android. V telefonu nenajdete žádný zbytečný software duplicitní aplikace – jen čistý Android™ 10, o kterém víme, že ho zákazníci milují. K dispozici je také rozhraní My UX se všemi skvělými Moto zážitky, které zákazníci znají a které si zamilovali, jakož i řada nových přizpůsobitelných funkcí. S My UX si dokonce můžete vytvořit vlastní témata výběrem z jedinečných fontů, barev, tvarů ikonek a animací snímače otisků prstů, aby byl váš telefon jedním z milionu.

Dostupnost a cena

moto g9 play bude v České republice dostupný v přírodním Forest Green odstínu spolu s Moto Buds Bluetooth sluchátky v ceně 4,999 Kč od 1. 9. 2020 . 

Barevné provedení a ceny se mohou lišit v závislosti na trhu – pro kompletní informace o cenách a specifikacích, navštivte naši webovou stránku nebo kontaktujte lokální PR agenturu. Produktové fotografie naleznete zde (jejich stažením souhlasíte s našimi licenčními podmínkami).

Právní vyloučení zodpovědnosti 

MOTOROLA, stylizované logo M, skupina MOTO a skupina značek MOTO jsou ochranné známky společnosti Motorola Trademark Holdings, LLC. Qualcomm Snapdragon je produktem společnosti Qualcomm Technologies, Inc. a/nebo jejich dceřiných společností. GOOGLE a ANDROID jsou ochranné známky společnosti Google LLC. Vyrobeno s technologiemi Dolby na základě licence od společnosti Dolby Laboratories. Dolby, Dolby Audio a symbol dvojitého D jsou ochranné známky společnosti Dolby Laboratories. Všechny ostatní ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků. © 2020 Motorola Mobility LLC

¹48MP senzor kombinuje 4 pixely do 1 pro efektivní fotografie s rozlišením 12MP.

2Baterie musí být dostatečně vybitá; rychlost nabíjení se postupně zpomaluje čím je baterie nabitější. Všechny informace o výdrži baterie jsou přibližné a jsou založeny na průměrném uživateli testované v kombinovaném profilu používání (který zahrnuje používání i pohotovostní čas v optimálních podmínkách sítě. Skutečný výkon baterie se bude lišit a závisí na mnoha faktorech včetně síly signálu, nastavení sítě a zařízení, teploty, stavu baterie a způsobů používání.

3Informace o výdrži baterie jsou přibližné a založeny na optimálních podmínkách sítě. Skutečný výkon baterie se bude lišit a závisí na mnoha faktorech včetně síly signálu, nastavení sítě a zařízení, teploty, stavu baterie a způsobů používání.

4Skutečná dostupná kapacita úložného prostoru a vnitřní paměti je menší, protože operační systém, software a další funkce využívají část této kapacity. Dostupná kapacita se může změnit s aktualizací softwaru.

5Podporuje microSD kartu až do 512GB, microSD karty jsou prodávány samostatně. Obsah s DRM omezeními nemusí být možné přesunout na kartu.

O společnosti Motorola

Společnost Motorola Mobility LLC byla zakoupena holdingem Lenovo Group v roce 2015. Motorola Mobility je stoprocentní dceřinou společností Lenovo a má na starosti navrhování a výrobu všech mobilních telefonů značky Moto.

O společnosti Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je společnost s hodnotou 50 miliard USD, která se nachází v žebříčku Fortune Global 500, zaměstnává 57 000 lidí a podniká na 180 trzích po celém světě. Soustředíme se na jasnou vizi přinášet inteligentnější technologie pro všechny, vyvíjíme technologie, které mění svět a vytvářejí inkluzivnější, důvěryhodnější a udržitelnější digitální společnost. Vývojem, designováním a budováním nejkomplexnějšího portfolia inteligentních zařízení a infrastruktury jsme lídrem inteligentní transformace, abychom vytvořili lepší zážitky a příležitosti pro miliony zákazníků z celého světa. Pro více informací navštivte www.lenovo.com, sledujte nás na LinkedInu, Facebooku, Twitteru, Instagramu, Weibo, přečtěte si o nejčerstvějších novinkách prostřednictvím našeho Storyhubu.