Na trh přichází ruční mobilní tiskárna pro kreativní duše

Od září se v Česku začal prodávat produkt „e-mark create“, což je ruční mobilní tiskárna pro lidi, kteří rádi vyrábějí a tvoří. V připojené aplikaci si uživatelé mohou velmi jednoduše na chytrém telefonu či na tabletu vybrat šablonu nebo navrhnout nejrůznější barevné vzory a následně je natisknout na jakýkoliv povrch, který absorbuje barvu. Tedy například na papír, karton, dřevo nebo textilie. E-mark create pomůže svým uživatelům připravit hezké jmenovky a ozdoby na jakoukoliv oslavu či svatbu, vyrobit si originální vánoční nebo velikonoční dekorace či potisknout dárek. Nekonečné možnosti zábavy nabízí i dětem. Výrobcem e-marku create je rakouská společnost Colop, která je jinak jedním z největších výrobců razítek na světě a svůj významný výrobní závod má v jihočeských Borovanech.

„E-mark create navazuje na produkt Colop e-mark, který v Česku úspěšně prodáváme již rok a je určen zejména pro kancelářské použití ve firmách. E-mark create vyjde levněji a zájem o něj očekáváme zejména u kreativních a hravých lidí či u rodin s dětmi, dále například u svatebních nebo eventových agentur nebo hotelů. A u e-shopů, kteří se chtějí více přiblížit svým zákazníkům povedeným vzkazem nebo přáním na balíčku,“ říká Nikolas Pátek, marketingový ředitel společnosti Colop.

E-mark create se v Česku prodává za 7 990 Kč včetně DPH. Cena odpovídá velmi kvalitnímu provedení i designu a řadě let vývoje a investic, které za produktem stojí. V ceně je také vyměnitelná barevná cartridge, která vystačí přibližně na 5 000 otisků. Náhradní cartridge stojí 1 153 Kč včetně DPH, a jeden otisk vás tak vyjde přibližně na 23 haléřů. 

Ke creatu lze dokoupit speciální příslušenství, například stuhy či náramky, které si můžete libovolně potisknout, štítky se speciálním povrchem, jenž zabrání poškrábání, a další doplňky, které dotvoří atmosféru originálních výtvorů.

Více informací o e-marku create včetně videa viz https://colopemark.cz/emarkcreate, kde je možné tento produkt i zakoupit.

Produktové obrázky a videa jsou k dispozici ZDE.

Poznámky pro editory:

Společnost COLOP je největším výrobcem a distributorem razítek v Česku. Ročně vyrobí 6 milionů razítek, která vyváží do 130 zemí světa. Jde o rakouskou firmu s centrálou v hornorakouském Welsu, která má v jihočeských Borovanech svou největší zahraniční výrobní jednotku. COLOP vyrábí razítka řady typů od klasických přes datová, číslovací až po antibakteriální a ekologická.

Kromě razítek společnost COLOP vyvinula a vyrábí mobilní nástroj na tisknutí e-mark, který v sobě spojuje výhody malé mobilní tiskárny a kreativního elektronického razítka. Kreativní variantou e-marku vhodnou na tvoření a vyrábění je e-mark create. Produkt e-mark získal prestižní ocenění za design Red Dot a iF Design Award.

COLOP se také výrazně zaměřuje na témata jako inovace práce, svoboda v práci a efektivní kancelář.