Společnost QNAP představuje TS-431X3, vysokorychlostní čtyřjádrové zařízení NAS s porty 10GbE SFP+ a 2,5GbE

Tchaj-pei, Tchaj-wan, 2. září 2020 – Společnost QNAP® Systems, Inc., přední inovátor v oblasti výpočetních, síťových a úložných řešení, dnes představila čtyřjádrové 1,7GHz zařízení NAS TS-431X3. Díky připojení 10GbE SFP+ a 2,5GbE RJ45 umožňuje zařízení TS-431X3 podnikům zavést vysokorychlostní síťové prostředí, které splňuje potřeby zálohování, obnovy a virtualizovaného úložiště.

Zařízení TS-431X3 má čtyřjádrový procesor 1,7 GHz, 4 GB RAM (rozšířitelná na 8 GB) a je vybaveno portem 10 GbE SFP+, který poskytuje velkou šířku pásma pro intenzivní přenos dat. Ve spojení se switchem QNAP řady QSW mohou uživatelé vytvořit prostředí sítě 10GbE, aby mohli využívat vyšší přenosové rychlosti a zavádět kontejnerové aplikace. Model TS-431X3 je také vybaven portem 2,5GbE pro nízkolatenční sdílení souborů a týmovou spolupráci. Zařízení TS-431X3 je vybaveno beznástrojovými a uzamykatelnými diskovými pozicemi, což zjednodušuje instalaci disků a zajišťuje jejich bezpečí.

„Zařízení TS-431X3 nabízí konektivitu 10GbE SFP+ a 2,5GbE RJ45, čímž umožňuje flexibilní přidělování síťových zdrojů pro maximalizaci využití úložného prostoru a pro rychlejší obnovení ze zálohy či v případě havárie. Díky podpoře až 8GB paměti mohou uživatelé na TS-431X3 spouštět širokou škálu kontejnerových aplikací. Výsledkem je vysoce efektivní řešení pro podniková prostředí IT,“ konstatoval Jason Hsu, produktový manažer společnosti QNAP. 

TS-431X3 podporuje technologii snímků a aplikace HBS usnadňuje zálohování na lokální úložiště, vzdálené a cloudové úložiště, což uživatelům umožňuje vytvořit vyvážený plán obnovy po havárii. Centrum oznámení umožňuje správcům centrálně spravovat a sledovat oznámení událostí systému a aplikací z jedné aplikace, zatímco Security Counselor doporučuje akce a nastavení ke zlepšení zabezpečení NAS. 

TS-431X3 dále obsahuje: Surveillance Station umožňuje vytvoření bezpečného dozorovacího systému; Qsync automaticky synchronizuje soubory mezi NAS, mobilními zařízeními a počítači; QmailAgent umožňuje centralizovanou správu většího počtu e-mailových účtů; Qfiling automatizuje organizaci souborů; a Qsirch rychle vyhledá potřebné soubory. Uživatelé si také mohou stáhnout doprovodné mobilní aplikace, aby mohli vzdáleně přistupovat ke svému zařízení NAS a zvýšit tak efektivitu práce. 

Klíčové specifikace

TS-431X3: Stolní model; 4 pozice, čtyřjádrový procesor AnnapurnaLabs AL-314 1,7 GHz, 4GB paměť RAM (jeden paměťový slot, rozšířitelná na 8 GB); rychlovýměnné 3,5″ pozice SATA 6 Gb/s; 1 x port 10GbE SFP+, 1 x port 2,5GbE a 1 x port GbE RJ45, 3 x porty USB 3.2 Gen 1 (5 Gb/s).

NAS TS-431X3 bude brzy k dispozici. Další informace můžete získat a na kompletní řadu QNAP NAS se můžete podívat na stránkách www.qnap.com.