Herní myši Niceboy ORYX M300 Duke a M220 Zen Střílečky i strategické hry zvládnou na jedničku

Ať už jste fanoušek strategických her nebo klasických stříleček, na všechny druhy her vám bude stačit jedna herní myš: ORYX M300 Duke. Její citlivost až 6400 DPI jí zajišťuje skvělou rychlost, ale umí být i na pixel přesná díky 5 možnostem nastavení DPI. Jejích 7 tlačítek si můžete naprogramovat díky vlastnímu softwaru, stejně jako si nastavit jakoukoliv barvu podsvícení či si vytvářet barevná spektra. Cenově dostupnější myš M220 Zen má 6 tlačítek a 6 režimů DPI. Obě myši proto můžete mít tak pod kontrolou, jak potřebujete, ať už utíkáte přes dobyté území nebo míříte na cíl.

Niceboy ORYX M300 Duke


Její hlavní předností je variabilita: můžete se s ní pustit do všech typů her. Jejích 5 režimů nastavení DPI (od 800 do 6400) vám poskytuje kontrolu a rychlost, jakou zrovna chcete mít, měnit je můžete i během hry. 


Myš ORYX M300 Duke má vlastní software, takže si můžete nastavit nejen režim DPI, ale také si naprogramujete 7 tlačítek nebo vyberete takový odstín barevného podsvícení, jaký jen budete chtít – je vám k dispozici 16,8 milionu barev.
Kvalitní spínače Huano garantují životnost pro 20 milionu kliků, takže spolu se spolehlivými materiály zajišťují myši potřebnou odolnost. Ke komfortu hraní přispívá nízká hmotnost myši, teflonová skluznice pro hladký pohyb a opletený 1,8m kabel, který vydrží i velkou námahu.

Niceboy ORYX M300 Duke koupíte u všech velkých prodejců za 599 Kč.
Více na https://niceboy.eu/cs/produkty/oryx-m300-duke

Niceboy ORYX M220 Zen


Tato herní myš má kvalitní optický senzor Pixart 3319 s rozlišením až 4200 DPI, takže hra s ní bude rychlá. Dokonalou kontrolu nad myší získáte díky možnosti používat jeden ze 6 režimů citlivosti. 


Myš ORYX M220 Zen má 6 citlivých tlačítek a kvalitní Huano spínače, které jí zaručují dlouhou životnost. Je velmi příjemná do ruky – její předností je nízká hmotnost, boky s protiskluzovou texturou, takže po nich ruka neklouže. Je vybavena teflonovými skluznicemi, díky kterým se plynule a snadno pohybuje po podložce a zároveň je odolnější proti poškrábání. 

Niceboy ORYX M220 Zen koupíte u všech velkých prodejců za 399 Kč.
Více na https://niceboy.eu/cs/produkty/oryx-m220-zen.

O značce Niceboy

První produkty uvedla značka Niceboy na evropský trh v roce 2016. Od té doby se stala úspěšnou nejen u nás, ale i v 8 dalších zemích v Evropě. Ve vybraných kategoriích zaujímá přední příčky v prodejích a je jedním z lídrů na trhu.

Mezi produkty značky Niceboy patří akční kamery, autokamery, různé typy sluchátek, přenosné reproduktory, fitness náramky a další. Ucelená řada gamingového vybavení se ihned po uvedení stala bestsellerem.

Značka Niceboy je hrdým partnerem České fotbalové reprezentace pro roky 2020-2021.

image1.png