Praktické a stylové telefony od Huawei pro školáky nyní se slevou

Nastal čas, kdy váš školák potřebuje chytrý telefon? Společnost Huawei v rámci slevové akce Back to School připravila pro nové školáky i pro ostřílené veterány školních lavic dostupné a šikovné chytré telefony Huawei P40 lite a P40 lite E se zajímavou slevou. 

Do konce září můžete oba tyto modely pořídit v obchodu Huawei s atraktivní slevou 16 %, P40 lite vás tak vyjde na 5 999 Kč. Po přihlášení do zákaznického účtu můžete ještě navíc čerpat slevu 800 Kč na nákup v hodnotě nad 5 000 Kč, přičemž větší nákupy vám zpřístupní ještě větší slevy. P40 lite E vás vyjde na 3 999 Kč.

Dostupné modely řady P40 v kostce

Dostupné chytré telefony řady Huawei P40 mají společně designové prvky, díky kterým jejich nový majitel s přehledem udrží krok s dobou. Tělo s obrovským displejem, minimálními rámečky a selfie kamerou ukrytou v rohu displeje jsou plně v souladu s posledními trendy v designu chytrých telefonů. Z funkčního hlediska pak potěší i rychlé a spolehlivé čtečky otisků prstů, umístěné v případě P40 lite na boku telefonu a u P40 lite E na zádech zařízení. Poslední výraznou společnou charakteristikou je pak kapacita baterie, která se u obou zařízení pohybuje kolem 4 000 mAh, což pohodlně pokryje nároky na celodenní používání. 

Solidní základ pro nenáročné

Huawei P40 lite E nabídne v hlavním fotoaparátu trojici snímačů, hlavní s rozlišením 48 MP, který zvládne pořídit skvělé snímky díky spolupráci s umělou inteligencí chytrého telefonu. Druhým snímačem je pak širokoúhlý 8MP, vhodný hlavně pro pořizování snímků krajiny. Posledním tahákem trojice snímačů je 2MP senzor určený pro rozlišování hloubky snímků. Díky němu můžete pořídit portréty s rozmazaným pozadím podobné fotkám z profesionálních fotoaparátů. Huawei P40 lite E navíc nabízí také velkou kapacitu uživatelské paměti, kterou je možné dále rozšířit paměťovými kartami až na 512 GB, což vám dá dostatek prostoru na téměř neomezené ukládání fotek, hudby nebo vašich oblíbených videí.

Za cenu 3 999 Kč s možností dalších slev na e-shopu Huawei například za přihlášení k odběru novinek nebo v kole štěstí na stránce slevové akce je P40 lite E solidním základem pro malé školáky, se kterými chcete být v kontaktu. 

Výhodná střední třída

Pokud jsou nároky na telefon vašich školáků o něco větší, můžete jim v podobě Huawei P40 lite nadělit ještě čtvrtý modul fotoaparátu, který je určen k pořizování makrosnímků, výrazně výkonnější a rychlejší procesor, rychlé nabíjení a čtyři různá barevná provedení telefonu. Šest gigabajtů RAM a nejnovější operační systém Android 10 navíc zajistí, že se telefon nezadýchá, ani když dostane pořádně do těla. 

Akční cenovka 5 999 Kč, kterou můžete na e-shopu Huawei dále snížit, společně se sluchátky a pouzdrem, které jsou součástí balení, dělají z Huawei P40 lite hodnotného zástupce střední třídy za velmi atraktivní cenu.

V rámci akce Back to School najdete na e-shopu Huawei i další zlevněné produkty a výhodné balíčky, stačí si jen vybrat. 

Informace o produktech Huawei naleznete na https://consumer.huawei.com/cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:
Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/
YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk
Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 32letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.