Víkend, na který jste čekali! Xiaomi rozdává hodnotné dárky ke koloběžkám.

Milovníci elektrických koloběžek, zbystřete! O víkendu 12. a 13. září si můžete přijít do prodejen Xiaomi v Ostravě a Hradci Králové pro svůj nový vysněný model koloběžky. Zdarma navíc dostanete balíček dárků v celkové hodnotě přes 3000 Kč.  Balíček obsahuje fitness náramek Mi Smart Band 5, sluchátka Earbuds Basic S, 10000mAh Mi 18W Fast Charge Power Bank 3 a batoh na notebook. Jedná se o jedinečnou nabídku, která zde ještě nebyla.

Český distributor značky Xiaomi, společnost Witty Trade s.r.o., vybral pro tuto speciální prodejní akci své prodejny v Hradci Králové a v Ostravě. Akce platí do vyprodání zásob.

A pro jaké koloběžky si můžou zákazníci přijít? Xiaomi do akce zapojilo dvě letošní novinky, nedávno uvedené modely koloběžek Mi Electric Scooter Pro 2, Mi Electric Scooter 1S. Jedná se o úplné novinky na trhu, které jsou zároveň nástupci předchozích generací. 

Mi Electric Scooter Pro 2 

Pokud vám nestačí městské ulice, ale chtěli byste vyrazit za hranice města, pak je nejlepší volbou Mi Electric Scooter Pro 2 od Xiaomi. Vyzkoušet můžete různé režimy jízdy přesně podle toho, kam pojedete. Navíc oceníte snadné skládání a rychlé dobíjení. Jízda je šetrná k životnímu prostředí a nezanechává za sebou žádnou uhlíkovou stopu. Kapacita baterie je 474Wh a síla motoru 300W. Maximální rychlost až 25 km/h s dojezdem na jedno nabití je 45 km.

cena: 16 990 Kč

Mi Electric Scooter 1S  

Další letošní novinkou od Xiaomi je Mi Electric Scooter 1S, která zvládne každý terén. Díky protiskluzovým pneumatikám se nemusíte bát kočičích hlav, menších výmolů ani nerovností. Koloběžka disponuje 3 jízdními režimy, které lze nastavovat s ohledem na plánovanou trasu i terén. Možnost využití tempomatu už je jen třešničkou na dortu. Kapacita baterie je 280Wh a síla motoru 250W. Maximální rychlost až 25 km/h s dojezdem na jedno nabití je 30 km.  

cena: 13 990 Kč