Barevná sluchátka a reproduktory pro nejmenší

Praha, 17. září 2020 – Společnost Philips TV & Sound představuje produkty šité na míru těm nejmenším. Jedná se o barevná drátová sluchátka, bezdrátová svítící sluchátka a bezdrátový reproduktor s mikrofonem. Sluchátka mají bezpečnostní omezení hlasitosti, komfortní polstrování a odolné provedení. S Bluetooth reproduktorem s mikrofonem se zase děti mohou proměnit v hudební hvězdy a snadno zaznamenávat a přehrávat svůj zpěv.

Philips TAKH402 – Bezdrátová barevná hudba

Tato sluchátka se doslova rozzáří hudbou díky barevným světýlkům. Světelné LED panely na náušnících mohou svítit červeně, zeleně, modře nebo dokonce kombinací všech tří barev. Mezi jednotlivými možnostmi lze přepínat stiskem tlačítka na náušníku. Díky omezení hlasitosti na 85 dB jsou zároveň bezpečná.

Bezdrátová sluchátka se snadno připojí k mobilu, tabletu nebo jinému zařízení pomocí Bluetooth. Na jedno nabití vydrží až 20 hodin přehrávání. Odolný nastavitelný sluchátkový oblouk je možné bez poškození kroutit či ohýbat. Součástí balení jsou nálepky, s kterými si děti mohou sluchátka ozdobit dle libosti. K dostání jsou ve dvou barevných provedeních – modré (TAKH402BL) a fialové (TAKH402PK) za doporučenou maloobchodní cenu 1 699 Kč.

Philips TAS4405N – Zazpívejte si nahlas

Zpívejte do mikrofonu jako opravdová superstar. S bezdrátovým Bluetooth reproduktorem s mikrofonem může malý umělec zpívat své oblíbené písničky s doprovodem hudby nebo vyprávět vtipy či příběhy pro široké publikum bez obav, že by ho někdo pořádně neslyšel. 

Tato sada umožňuje vše nahrávat na kartu micro SD, přenést do počítače a kdykoli znovu přehrát. Ovládání a párování mikrofonu je velmi snadné, na reproduktoru jsou tlačítka přehrát/pozastavit, nahrávání, zdroj a ovládání hlasitosti. Na jedno nabití vydrží reproduktor až 6 hodin přehrávání. K dostání je za doporučenou maloobchodní cenu 1 399 Kč. 

Philips SHK2000 – Tančete s hravými sluchátky 

Dále má Philips TV & Sound v portfoliu také zajímavá drátová sluchátka, která poskytují malým milovníkům hudby, zpěvu a tance kvalitní zvuk, čisté basy a hravý design. I tato sluchátka mají omezení hlasitosti pro bezpečný poslech.

Díky měkkému polstrování jsou sluchátka pohodlná a zároveň dostatečně izolují okolní hluk. K dostání jsou ve dvou veselých barevných kombinacích – modro-zelené (SHK2000BL) a růžovo-fialové (SHK2000PK) za doporučenou maloobchodní cenu 559 Kč.

Fotografie ke stažení zde: https://tpvision.datadwell.com/share/JGbn6ju9GN/orthosie 

O společnosti TP Vision

TP Vision Europe B.V. (TP Vision) je společnost registrovaná v Nizozemsku se sídlem v Amsterdamu. Stoprocentním vlastníkem společnosti TP Vision je skupina TPV Technology Limited (TPV), světový lídr ve výrobě monitorů a televizorů. 

Společnost TP Vision je klíčovým hráčem v oblasti spotřební elektroniky zaměřeným na audiovizuální zábavu. TP Vision se zaměřuje na vývoj, výrobu a marketing televizorů Philips v Evropě, Rusku, na Středním Východě, Jižní Americe, Indii a vybraných státech Asie a Tichomoří a na audio produkty po celém světě. V TP Vision spojujeme silnou značku Philips s vlastním produktovým vývojem a tvorbou designu, obchodní strategií a průmyslovými zkušenostmi TPV. Naší vizí je vytvářet produkty, které spotřebitelům poskytnou prvotřídní zvukový i vizuální zážitek.

###

Pro další materiály, fotografie a videa prosím navštivte https://www.tpvision.com/image-library/

Sledujte nás také na sociálních sítích: 


Facebook: https://www.facebook.com/PhilipsTVCzech
Twitter: https://twitter.com/tpvision
YouTube: https://www.youtube.com/TPVisionCorporate 
Instagram: https://instagram.com/philipstvs