Upvest oznamuje nové složení investiční komise – funguje jako pojistka při investicích

Společnost Upvest, která se zaměřuje na online investování do developerských projektů formou crowdfundingu a za dobu své existence zprostředkovala investice již za více než 219 milionů korun, oznamuje nové složení své investiční komise. Tato změna proběhla v souvislosti se vstupem Komerční banky do Upvestu.

Dva původní členové, Jan Holásek a Petr Malík, se přesouvají do nových funkcí v rámci nově vzniklé dozorčí rady Upvestu. K třetímu původnímu členu komise, Dušanu Šťastníkovi, přibydou Milan Dembowski a Jan Krákora

Dušan Šťastník je bývalý ředitel oddělení pro kapitálové trhy globální realitně poradenské společnosti JLL. Nyní se věnuje svým vlastním projektům a působí jako nezávislý poradce. Milan Dembowski, člen ARTN a ředitel týmu realitního financování Komerční banky, má více jak 20 letou zkušenost v bankovnictví a zejména pak v oblasti realitního financování. A Jan Krákora, partner advokátní kanceláře Wilsons, specializující se na komplikované finanční a investiční transakce, poskytuje poradenství bankám, institucionálním investorům, investičním fondům a dalším finančním institucím. 

Tato trojice byla vybrána za účelem vzniku profesionální a objektivní komise. Všichni noví členové společně přinášejí mnohaleté zkušenosti především z oblastí strukturovaného financování, práva a komerčně-technické stránky projektů ze sektoru realit.