GeForce Game Ready ovladače přinášejí podporu pro NVIDIA Reflex v Call of Duty: Modern Warfare a Call of Duty: Warzone

  • Nejnovější GeForce Game Ready ovladače přinášejí podporu funkce NVIDIA Reflex v herních hitech Call of Duty: Modern Warfare a Call of Duty: Warzone. 
  • Nové ovladače také přinášejí optimalizaci pro Star Wars: Squadrons.
  • Control a Death Stranding v novém patchi získávají podporu pro nový mód DLSS 8K Ultra Performance.

NVIDIA Reflex v Call of Duty: Modern Warfare a Call of Duty: Warzone 
Populární tituly Call of Duty: Modern Warfare a Call of Duty: Warzone nabídnou hráčům lepší odezvu díky inovativní funkci NVIDIA Reflex. Jde o revoluční sadu GPU, G-SYNC monitorů a herních technologií  meřících a redukujících systémovou latenci v kompetitivních hrách.

Call of Duty: Modern Warfare a Call of Duty: Warzone se s podporou NVIDIA Reflex připojují k Fortnite a Valorant. Podporu ohlásily také další tituly, mezi něž patří Apex Legends, Call of Duty: Black Ops Cold War, Cuisine Royale, Destiny 2, Enlisted, Kovaak 2.0 Mordhau.

DLSS 8K Ultra Performance Mode v Control a Death Stranding

Nejnovější patche pro oblíbené hry Control a Death Stranding přidávají podporu pro DLSS 8K Ultra Performance mód, který využívá na nový model AI vytrénovaný na super vysokém rozlišení a vytvořený na míru pro hraní v 8K. Výsledkem je kvalita obrazu srovnatelná s nativním rozlišením dosažená renderováním pouze jedné devítiny pixelů. V podporovaných hrách tedy budou nyní dostupné 4 módy kvality DLSS – Quality, Balanced, Performance a Ultra Performance. Hráči díky tomu budou mít větší možnost volby.  

Mezi další tituly s ohlášenou podporou módu DLSS 8K Ultra Performance patří: Boundary, Bright Memory: Infinite, Justice, Minecraft s RTX Beta pro Windows 10, Ready or Not, Scavengers, Watch Dogs: Legion a Wolfenstein: Youngblood.

O ovladačích NVIDIA Game Ready

Game Ready ovladače jsou hráčům k dispozici v den vydání většiny hlavních titulů, nebo ještě před ním. Nabízejí optimalizaci pro co nejlepší výkon a ničím nerušený zážitek ze hraní. Všechny NVIDIA Game Ready ovladače nesou certifikaci Microsoft WHQL.

Doporučené odkazy:

Článek na GeForce.com

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/call-of-duty-warzone-reflex-game-ready-driver

NVIDIA Reflex na GeForce.com:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/reflex-low-latency-platform/

8K Ultra Performance mód na GeForce.com:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/technologies/8k/

Ovladače NVIDIA ke stažení:

https://www.nvidia.com/Download/Find.aspx