NVIDIA Reflex v Call of Duty: Black Ops Cold War, virtuální Oktoberfest pro Minecraft s RTX

Nejnovější GeForce Game Ready ovladače nabídnou optimalizaci pro beta verzi Call of Duty: Black Ops Cold War, která startuje 15. října a bude podporovat technologii NVIDIA Reflex. Ta umožňuje zlepšit latenci systému pro responzivnjší zážitek ze hraní a rychlejší reakce na nepřítele.Call of Duty: Black Ops Cold Wars podporouNVIDIA Reflex

NVIDIA Reflex je revoluční sadou GPU, G-SYNC monitorů a technologií integorvaných ve hrách, které umožňují měřit a redukovat latenci systému v kompetitivních titulech.

Call of Duty: Black Ops Cold War beta se v její podpoře připojuje ke Call of Duty: Modern Warfare a Call of Duty: Warzone.

Mezi významné hry s podporou NVIDIA Reflex patří také Fortnite a Valorant, mnoho dalších již podporu ohlásilo. Namátkou lze jmenovat např. Apex Legends, Cuisine Royale, Destiny 2, Enlisted, Kovaak 2.0 a Mordhau.

Doporučené odkazy: 

Článek na GeForce.com: 

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/call-of-duty-black-ops-cold-war-pc-beta-game-ready-driver

NVIDIA’s Tony Tamasi explains system latency:

NVIDIA Reflex na GeForce.com:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/reflex-low-latency-platform/

Podpora technologie v Call of Duty: Modern Warfare:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/nvidia-reflex-call-of-duty-modern-warfare-warzone-out-now/

Ovladače NVIDIA:

https://www.nvidia.com/Download/Find.aspx

NVIDIA a Pixelbiester vás zvou na první Blocktoberfest v Minecraftu!

Letos se z důvodů globální situace neuskutečnil světově proslulý Oktoberfest. Největší folkový festival konající se tradičně v mnichovské Theresienwiese byl zrušen poprvé za více než 70 let.

Atmosféru Oktoberfestu lze ovšem zprostředkovaně zažít díky týmu Pixelbiester, tvůrcům první virtuální alternativy ve světě Minecraftu: Blocktoberfestu.

Pokud si chcete udělat představu o tom, co na hráče čeká, klikněte sem. Video také působivě demonstruje sílu jedinečné technologie NVIDIA RTX.

Stejně jako na skutečném Oktoberfestu v bavorském hlavním městě bylo nejprve nutné postavit stany a atrakce. Celý projekt si vyžádal více než 1 200 hodin práce v sedmičlenném týmu. Pro srovnání: stavební práce na skutečném Oktoberfestu obvykle začínají 75 dní před začátkem festivalu. Na pivní stan je položeno přibližně 35 000 metrů čtverečních podlahy, 13,5 kilometru kabelů, 270 metrů plynového potrubí a 370 metrů vodovodního potrubí.

Blocktoberfest je však mnohem víc, než jen virtuální verze Oktoberfestu ve světě Minecraftu. Hráči se mohou projet na atrakcích, jako je ruské kolo, obdivovat virtuální verze pamětihodností umístěných na Theresienwiese, zahrát si karnevalové minihy inspirované reálnými předlohami a také objevovat skrytá tajemství i možnosti, které nabízí použití inovativní technologie RTX. Společnost NVIDIA tým Pixelbeister aktivně podporovala poskytováním technologického know-how.

Blocktoberfest se tak stal skutečnou pastvou pro oči, technickým „Schmankerl“ (pamlskem), jak by řekli Mnichované. Prostředí plné světel a zářících nápisů využívá možností ray-tracingu naplno. Návštěva serveru NVIDIA Blocktoberfest je doporučena každému, kdo si chce vyzkoušet atmosféru Oktoberfestu nebo ji znovu prožít ve virtuálním světě.

Na Minecraft Marketplace je nyní vydána RTX-off verze mapy. Její název je „AMUSEMENT PARK – OKTOBERFEST“.

Doporučené odkazy:

#RTXOn trailer: https://www.youtube.com/watch?v=GAOCR57b6uw
Další informace k Blocktoberfestu: 
https://pixelbiester.net/de/case/oktoberfest-in-minecraft-rtx

Galerie: 
https://1drv.ms/u/s!AqcDkDngxknVhXJ-MpZDVyAIGCc0?e=UD1ydk