GeForce NOW je připravena na novinky v Hyper Scape i Apex Legends

Hyper Scape vstupuje do nové sezóny

Druhá sezóna Hyper Scape Season 2 odstartovala a členové GeForce NOW mohou ihned začít hrát bez nutnosti trávit čas stahováním nebo instalací. Ubisoft nechá hráče bojovat ve futuristickém battle royale během blackoutu ve městě Neo Arcadia. Hráči se budou snažit odkrýt pravdu o Hyper Scape. 

Update přináší nové zbraně jako Atrax, samonabíjecí pušku, která vystřeluje přilnavé explozivní projektily. Do nabídky přibudou také další hacky, inovovaný systém ranků nebo Infinite Side event. Trailer na novou sezónu je k dispozici zde

Apex Legends přidává podporu cross-play

Apex Legends, free-to-play FPS od EA a Respawn Entertainment, v nové aktualizaci přináší Aftermarket Collection event a podporu betaverze pro meziplatformní cross-play. GeForce NOW nyní mohou vyzvat nebo přizvat do svého týmu i přátelé s konzolovou verzí hry.

Update také přináší kosmetické předměty omezené právě na nový event. Časově limitovaný je pak mód Flashpoint, který přidává rozlehlé zóny vyznačené kolem měst v Kings Canyon. V nich se regeneruje hráčovo zdraví i štíty, což může změnit dynamiku jednotlivých zápasů.

Apex Legends je oblíbeným titulem na GeForce NOW, hráči jej ihned mohou začít hrát na PC, Mac, SHIELD TV, zařízení s OS Android i Chromeboocích.

Game Ready na GeForce NOW

Tento týden přináší celkem 10 her do knihovny GeForce NOW. Je mezi nimi například Rising Storm 2: Vietnam, multiplayerové FPS, které tento týden nabízí Epic Games Store zdarma. Mezi další zajmavé přírůstky patří survivalová novinka The Survivalists nebo arkádové závody Hotshot Racing. Návrat slaví Steam verze oblíbeného titulu Subnautica.

Game Ready na GeForce NOW Thursday Releases

Hry budou, až na výjimky, dostupné v 19.00 SEČ.

Novinky v GeForce NOW:

  • Assassin’s Creed Chronicles: Russia (Uplay)
  • Hotshot Racing
  • Rising Storm 2: Vietnam (Zdarma na Epic Games Store do 8 do 15. 10.)
  • Starpoint Gemini Warlords
  • The Survivalists (Vychází 9. 10.)
  • Tomb Raider I
  • Tomb Raider II
  • Vampyr (Epic Games Store)

Návrat do GeForce NOW:

  • Subnautica (Steam)
  • Subnautica: Below Zero (Steam)

Detaily o hrách v anglickém jazyce:

Game Title: The Survivalists

Developer: Team17 Digital Ltd

Publisher: Team17 Digital Ltd

Game Store: Steam

Linkhttps://store.steampowered.com/app/897450/The_Survivalists/

Price: $24.99

Description: A living world full of surprises, secrets and danger awaits in The Survivalists, an adventure-filled survival sandbox set in The Escapists universe. Explore, build, craft and even train monkeys with up to three friends in a desperate bid to survive. Have you got what it takes to be a Survivalist?

Game Title: Hotshot Racing

Developer: Sumo Digital Ltd, Lucky Mountain Games

Publisher: Curve Digital

Game Store: Steam

Linkhttps://store.steampowered.com/app/609920/Hotshot_Racing/

Price: $19.99

Description: Hotshot Racing is a blisteringly fast arcade-style racing game fusing drift handling, razor-sharp retro visuals and an incredible sense of speed to create an exhilarating driving experience.

Game Title: Rising Storm 2: Vietnam

Developer: Antimatter Games, Tripwire Interactive

Publisher: Tripwire Interactive

Game Store: Epic Games Store

Linkhttps://www.epicgames.com/store/en-US/product/rising-storm-2-vietnam/home

Price: Free until October 15

Description: Red Orchestra Series’ take on Vietnam: 64-player MP matches; 20+ maps; US Army & Marines, PAVN/NVA, NLF/VC; Australians and ARVN forces; 50+ weapons; 4 flyable helicopters; mines, traps and tunnels; Brutal. Authentic. Gritty. Character customization.

Game Title: Subnautica

Developer: Unknown Worlds Entertainment

Publisher: Unknown Worlds Entertainment

Game Store: Steam

Linkhttps://store.steampowered.com/app/264710/Subnautica/

Price: $24.99

Description: Descend into the depths of an alien underwater world filled with wonder and peril. Craft equipment, pilot submarines and out-smart wildlife to explore lush coral reefs, volcanoes, cave systems, and more – all while trying to survive.