Bolt mezi svými uživateli vybral stovky kilogramů krmiva a potřeb pro zvířata z útulku Home 4 Pets

Přepravní aplikace Bolt při příležitosti Světového dne zvířat zorganizovala sbírku, jejímž cílem bylo vysbírat co nejvíce krmiva a chovatelských potřeb pro zvířata z útulku Home 4 Pets. Sbírka proběhla 4. 10. 2020 s pomocí partnerských řidičů, kteří od uživatelů aplikace vyzvedávali potřebný materiál, který se poté odvezl do útulku.

V rámci sbírky se podařilo vybrat více než 300 kilogramů granulí pro kočky a psy nebo ovoce a zeleniny pro ovce a slepice, o které v útulku rovněž pečují. Mezi darovanými věcmi nechyběly ani obojky, velké osušky nebo přepravní boxy.

Lidé, kteří se rozhodli do sbírky zapojit, byli odměněni kreditem ve výši 100 Kč na jízdy v aplikaci zdarma. Vedle toho byl každý zúčastněný zařazen do soutěže o kredity na jízdu s Boltem.

“Máme velkou radost z toho, že se mezi uživateli aplikace Bolt nachází tolik štědrých lidí, kteří neváhají a pomáhají zvířatům, která to potřebují. Také příští rok bychom tuto iniciativu chtěli zopakovat a věřím, že se nám podaří vybrat ještě více chovatelských potřeb než letos,” dodává za Home 4 Pets jeho zakladatelka Yvona Müllerová.