Vnější vztahy a komunikaci Providentu nově povede Jiří Hauptmann

Praha, 19. 10. 2020 – Novým ředitelem pro Corporate Affairs & Communications ve společnosti Provident Financial v České republice se 24. září stal Jiří Hauptmann. Na pozici vystřídal Michala Dytterta. Před příchodem do Providentu působil jako Corporate Affairs & Communications Director v Japan Tabacco International pro Českou republiku. 

Jiří Hauptmann (41 let) má za sebou dlouhou kariéru na vedoucích pozicích v oblasti vnějších vztahů, marketingu a komunikace. Po absolvování vysokoškolských studií působil v oddělení marketingu a public relations pro AUDI, LEXUS a PHILIPS. V roce 2011 nastoupil jako Head of Corporate Relations and Public Affairs pro světovou trojku v pivovarnickém průmyslu, The HEINEKEN Company. V letech 2017–2020 působil jako Corporate Affairs & Communications Director v Japan Tabacco International pro Českou a Slovenskou republiku. 

Je velkým propagátorem CSR jako pilíře udržitelného firemního byznysu ve zdravé společnosti. Ve spolupráci s odborníky z odvětví zakládal neziskovou společnost Voda základ života, působí i v rámci Život 90.

„Poslední roky jsem se intenzivně zasazoval za CSR projekty, protože pouze firma, která žije a reálně podporuje své podnikatelské prostředí i komunitu, může být dlouhodobě úspěšná. Jsem rád, že i v Providentu to vnímají podobně. Proto je pro mě prioritou další posílení vnímání Providentu, jako zodpovědného poskytovatele nebankovních úvěrů.“ řekl Jiří Hauptmann ke svému jmenování. 

Jiří vystudoval Technickou Univerzitu v Liberci. Je ženatý a má dvě děti. Ve volném čase jezdí na horském kole, zajímá se o automotive a automobily všech období a sbírá Lego.

O společnosti Provident Financial 

Společnost Provident Financial s.r.o. působí na českém trhu již 20 let a od vstupu na trh poskytla úvěr už miliónu klientů. Za transparentních podmínek nabízí hotovostní i bezhotovostní půjčky, které jsou bezúčelové, bez ručitele a bez skrytých poplatků. V České republice zajišťuje zázemí společnosti 600 zaměstnanců a na 1200 obchodních zástupců. Provident je členem České leasingové a finanční asociace. Díky jasným a férovým smluvním podmínkám se Provident Financial umístil mezi nejlepšími finančními institucemi v Indexu odpovědného úvěrování od neziskové organizace Člověk v tísni. 

www.provident.cz

Mezinárodní skupina International Personal Finance (IPF), mateřská společnost českého Providentu, vznikla v roce 2007 oddělením od britské společnosti Provident Financial plc. Ta působí ve Velké Británii již od roku 1880. IPF pod obchodním označením Provident v současnosti působí v 11 zemích světa: v České republice, Polsku, Maďarsku, Rumunsku, Litvě, Lotyšsku, Estonsku, Finsku, Španělsku, Austrálii a v Mexiku. Prostřednictvím své sítě 30 000 obchodních zástupců poskytuje služby 2,5 milionům zákazníků a zaměstnává na 6 000 lidí. IPF je kotována na londýnské burze cenných papírů od svého vzniku (IPF.L). www.ipfin.co.uk